خواهرم ۱۸ سالشه خوشگله و خیلی هم جذابه یه قیافه خاصی داره متفاوته صورتش با بقیه دخترا. بعد تو خیابون ،فروشنده ها، دبیرهاش ،و ...یعنی امکان نداره کسی ببینه و جذب قیافش نشه یعنی تو بیرونم همه خوششون میاد ازش که اینقدر نگاش میکنن؟چهرش بدون هیج عمل و ارایشی زیبا و بشاشه.بنظرتون چه حسی بهشون دست میده از دیدنش؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچه ها تاپیکاشو بخونید یه جا گفته فامیلمونه همش تعریف اونو داره میکنهیعنی چی مثلا یه جا گفته چون به ...
عزیزم چی میگی واسه خودت تاپیکای من کاملا عادی هست امثال شما که منفی گرا و دنبال ایراد هستن همه چیز رو بد و زشت میبینن از خدا میخوام که افرادی مثل شما که خداروشکر تعدادشون هم کم هست(کم کم جامعه رو به پیشرفته)و شما هنوز عقب موندی امیدوارم یکم طرز فکرت به روز و مثبت شه برات ارزوی عقل سلیم میکنم❤️