2777
2789
عنوان

خانمها خواهر هجده سالمو امکان نداره کسی تو خیابون ببینه نگاش نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 97 پست
عزیز فقط واسه خودت زندگی کن مطمینا شما قیافتون زیباست

بله همه میگن زیبام البته واقعا خواهر ۱۸ ساله هم دارم که اونم واقعا زیباست گاهی اصلا خواهرمم ازم سوال میپرسه و  منم برای اینکه روحیش خوب بشه تاپیک میزنم و بهش نشون میدم که باورش بشه

منم🤣🤣🤣بخدا انقدر صورتم جای جوش مونده به هر دری زدم ها...میلیونها خرج کردم....هیچی...مث سگ پاخورد ...

باز خداروشکر خرجی نکردم🤣😎🤌🌚

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم🤣🤣🤣بخدا انقدر صورتم جای جوش مونده به هر دری زدم ها...میلیونها خرج کردم....هیچی...مث سگ پاخورد ...

عزیزم بنظرم شما یکم استرس داری و حال روحیت رو هم باید درست کنی الان تاپیکت رو خوندم جوش بیشتر منشا درونی داره که رو پوست خودشو نشون میده استرس نداشته باش سعی کن روانپزشک هم بری و دارو مثل فلوکستین و سرترالین بهت بده منم میخورم حالم بهتره و پوستمم خیلی خوب تر شده

عزیزم چی میگی واسه خودت تاپیکای من کاملا عادی هست امثال شما که منفی گرا و دنبال ایراد هستن همه چیز ...

خب عزیزم نیازی نیست انقد انقد تاپیک زیبایی خواهرت و بزاری 

اعتماد به نفس خودت و ببر بالا 

یکم از خودت صحبت کن از خودت بگو

منم خواهر کوچکترم زودتر ازدواج کرده و دلیل بر خوشگلی اون نیست

همه چیز قیافه نیست

خوشبختی به قیافه نیست

من قصدم ناراحتی شما نبود

امیدوارم حلالم کنی