2777
2789
عنوان

واقعا نمیفهممتون

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 18 پست
ممنون بابت پیشنهادتونولی واقعا دیگه نمیدونم چی بگم این همه داشتم مینوشتم یهو تعطیل شد اعصابم داغون ش ...

خواهش میکنم  

اینجا عادتشونه ناراحت نشو بابتش ولی هروقت خواستی میتونی باهام حرف بزنی

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

داشتم مینوشتم مشکلم چیه ک تعطیل شد تایپکمبخدا نمیفهممشون مگه من چی گفتممن ۶روزه یه لقمه غذام نخوردم ...

عزیزم چرا با خودت اینکارو می‌کنی بردار یه چیزی بخور حالت بهتر بشه میشنیم راجبش حرف می‌زنیم گلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کاربرا میریزن روت 😭😂🎀

چی گفتم مگه

خیلی سایت مسخره شده.

پربازدیدارو نگاه کن تا شوهر کتکت نزنه کسی نمیاد تاپیک. حالا برام جالبه اینایی ک کتک میخورن نه راهکار میخوان نه هیچی

صرفاً یه جنجالی تو تاپیکشون راه میفته و دلسوزیای خاله خرسه و تمام.

حالا یه تاپیک معمولی بزن سپال کن و به راهنمایی بخوا اگه اومدن..

یا مثلاً دلت پره ناراحتی از دست یکی عصبی ای یا حتی خودت تاپیکو تعطیل میکنن اومدی درد دل! من یبار تعلیق شدم حتی😐

جالبه واقعاً...

پس اینجا به چه دردی میخوره

دائم الخسته‌.

چی گفتم مگهخیلی سایت مسخره شده.پربازدیدارو نگاه کن تا شوهر کتکت نزنه کسی نمیاد تاپیک. حالا برام جالب ...

وای واقعا از این آدمای این سایت بدم میاد اصلا درکشون نمیکنم واقعا

تا میخوای از یکی کمک بگیری تاپیک میزنی حالم خوب نیست و احساس افسری میکنم... هیچکی نمیاد بیانم چرت و پرت میگن تازه گزارشتم میکنن

حالا بحث طلاق شوهر کتک زدن شوهر و خیانت شوهر جاریم کتکم زد و ازینا بحث های خاله زنکی میشه پر بازدید ترین تاپیک سایت و همه هم میگن وای عزیزم و... دلشون به حالش میسوزه واقعا نمیدونم چی بگم

-فرزندِ مآه