2777
2789
عنوان

مردایی که میگن کادو نمیخوایم راست میگن یا

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من همیشه میگه من هیچی نمیخوام ولی اون روز روز زن گفت مگه تو برام چیزی خریدی که الان کادو میخوای منم گفتم تو اونقدر وضعت خوبه احتیاجی نداری من احتیاج دارم😬

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
وای دقیقا شوهر منگیر سه پیچ میده که اینو چند خریدیمنم با هشتاد درصد تخفیف بهش میگم😂😂😂

من برعکس گرون تر میگم

مثلا یه چیزیو تو تخفیف میخرم،اما قیمت یدون تخفیفشو میگم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من برعکس گرون تر میگممثلا یه چیزیو تو تخفیف میخرم،اما قیمت یدون تخفیفشو میگم

منم منم دقیقاهمینطورم ولی خواهرشوهرم خیلی خوبه همیشه قیمت واقعیشومیگه ولی من هیچوقت درعمرم قیمت واقعی چیزی ونگفتم😂جوری که خودمم یادم میره واقعاچندخریدم😂

منم منم دقیقاهمینطورم ولی خواهرشوهرم خیلی خوبه همیشه قیمت واقعیشومیگه ولی من هیچوقت درعمرم قیمت واقع ...

🤣🤣🤣🤣

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شوهر من همیشه میگه من هیچی نمیخوام ولی اون روز روز زن گفت مگه تو برام چیزی خریدی که الان کادو میخوای ...

نه بخربراش بااینکه پول دارن خودشون وحتی اونابه ماپول میدن پولاتوپس اندازکن بخریه چیزی

اخه خیلی مشکل پسنده هر چی بخرم میگه اه این چیه

ای بابا چ بد سلیقه اش دستت نیومده تابه حال

حس میکنم همه مرداشبیه همن شوهرمنم عجیبه بعدهروقت یه چی میخرم میگم به شرط تعویض بدین توام همینکاروکن‌ قبل اینکه بگه بده بگوصحبت کردم تعویض میکنن واگه نخواستی بریم یه چی دیگه بردار وازیه حایی بگیرکه شیک وباکلاس باشه