2777
2789

حالم بده افسرده و تنهام  هفته پیش خیانت مامانم رو دوباره به روش اوردم قسم خورد که تمومش کنه ولی من  اونروز حس میکنم مردم  تا چند روز شبا نتونستم بخوابم و به خودم لرزیدم روانم نابود شد اینروزا به دوستم گفته بودم بخاطر ی سری مسائل حالم بده اونم بدتر بجای اینکه پیشم باشه و دلم بهش گرم باشه اومد ی حرف بدی بهم زد منم بهم برخورد و بدتر اینکه خودش قهر کرد رفت الان چند روزه پیام نمیده  منم انقد حالم بده ک نرفتم سراغش دیگه خسته شدم از منت کشی از حرصم همه جوشای صورتمو ترکوندم صورت صافم الان کلی لک شده  میرم جلو آیینه  میبینمشون حالت تهوع میگیرم و کل روز رو تو فکرم و استرس دارم  و هیچکاری نمیتونم بکنم کل روز رو میخوابم و شبا تو ۳ بیدارم دارم نابود میشم چیکار کنم ؟بنظرتون افسرده شدم واقعا؟

تازه میپرسی اغسرده شدم؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نابود شدم نه؟

من فقط میتونم :گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر میکنی مدفون شده ای درواقعه تو کاشته شدی و روزی سبز خواهی شد...:)

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!