2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی خودش اومد پیدام کرد

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

الان بین یه دوراهی موندم که دارم دیونه میشم 

کاش یه نفر بود نشون میداد که ته هر کدوم از این مسیر چین

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
باید روحیاتت رو پیدا کنی من روحیاتم توی معلمیه عاشق اون برگه حضور غیابم که وقتی سوال میپرسم با خودکا ...

اگه بگم احساس میکنم روحیه ام به هیچی نمی خوره چی؟

مثلا فکر میکنم یه چیزی رو دوست دارم بعدش می بینم دوست ندارم و یا بالعکس

چه تایپیک قشنگی خیلی دلم میخاست باهات راجب اینجور مسائل صحبت کنم

خب من گاهی از مسیر خارج میشم و این بار بار اخرمه که خارج شدم .

یه مدت به خودم استراحت دادم تا کامل ذهنم از هدف دور باشه و هرکار دلم بخاد بکنم و بعدش تجربه بشه و از تجربه درس بگیرم که دیدی تهش هیچی نبود؟الان برگرد به مسیر 

خب من با دیدن فیلمی که دلم میخاد شخصیتم مثل اون باشه انگیزه میگیرم و هزار باره هربار میخام برگردم به مسیر اونو میبینم و شروع پرقدرتی رو شروع میکنم 

چیزای انگیزشی میبینم 

اهنگای انگیزشی میزارم باخودم عشق و حال میکنم و رو اعتماد به نفسم کار میکنم 

روی قوی بودنم تمرکز میکنم

کاری میکنم که بهم حس یه دختر قدرتمند وقوی رو بده 

ماشین و خونه ای که درآینده میخام بخرم تصور می‌کنم و نگاه میکنم و هرچی که در آینده مبخام باشم 

و در آخر میشینم مینویسم که ببین تو لیاقتت کدوم ایندست؟آینده ای که ....... چیزایی که الان تو سرته داشته باشی 

یا خودتو ول کنی اطرافیان و زندگی برات تصمیم بگیره کی باشی و چیکار کنی 

این خیلی کمکم میکنه وعاقلم میکنه نسبت به هدف و مسیرم

چه تایپیک قشنگی خیلی دلم میخاست باهات راجب اینجور مسائل صحبت کنمخب من گاهی از مسیر خارج میشم و این ب ...

وای عزیزم تو چقدر عالی هستی😍

من اصلا نمی دونم چیکار کنم

فیلمی که میگی رو از کجا پیدا کردی؟

خودمم نمی دونم مسیرم چیه

چی منو خوشحال می‌کنه

احساس میکنم به هیچی علاقه نداررچم و نمی دونم

[QUOTE=367302097]چطوری خودمو بشناسیم؟ همیشه همون آدم سابق نیستیم که نظراتمون همیشه فرق میکنه[/QUOTEدقیقا چون ب خودشناسی نرسیدیم نظراتتون فرق می‌کنه وگرنه وقتی ارزش‌هات رو بشناسی دچار تناقض نمیشی 

اگه بگم احساس میکنم روحیه ام به هیچی نمی خوره چی؟مثلا فکر میکنم یه چیزی رو دوست دارم بعدش می بینم دو ...

منم فکر میکردم از معلمی بدم میاد اونقد که یه رشته ای انتخاب کردم که نتونن بهم بگن ازمون معلمی شرکت کنم اما الان رشتم برای ابتدایی اومده و خوش حالممم😬 یکم طول میکشه اونم تو ایران که هیچ استعدادیابی درستی نمیشه طرف برای مصاحبه چادر سرش کرده الان با مانتوی جلو باز اینور اونور میره یا سرلخته 😂 اون روز تو جمع بچه ها پرسیدن کیا میخوان دکتر شن همه بدون استثنا دستشون بالا اوردن پس عادیه که بعد یه عمری بفهمیم علاقمون تو چیه😑 ولی تا اون موقع یه هنر یاد بگیر هم سرگرمیه هم کسب درامد

وحده لا اله الا هو

وای عزیزم تو چقدر عالی هستی😍من اصلا نمی دونم چیکار کنمفیلمی که میگی رو از کجا پیدا کردی؟خودمم نمی د ...

فداداشم شماهم عالی هستی ما انسانیم اشرف مخلوقات و قدرت هایی داریم 

منم اوایل مثل شما نمیدونستم علاقم چیه ولی یه فیلم مسیرمو عوض کرد حالا شاید این فیلم با شخصیت شما سازگار نباشه یا باشه ولی یه فیلمی پیدا کنین که دوست دارین مثل اون باشین بعد کم کم براتون زندگی جذاب میشه 

مثلن من فیلم ونزدی رو که دیدم تلاش کردم شبیه بشم زندگیم کلن یه رنگ جدیدی به خودش گرفت وعاشق اون شخصیتی شدم که انقدر شجاع و بینظیره و اون الگومه 

یا فیلم گامبی وزیر که دختریه شطرنج باز و عالیییترین فیلم دنیاست و من با دیدنش اون روحیه دختر قوی بیشتر درونم زنده شد تا بتونم به مسیرم ادامه بدم و علاقمم به شطرنج خیلی بیشتر شد فیلم انولا هلمز رو که دیدم بازم بیشتر این روحیه مبارز بودن و قوی بودن برام جذاب شد 

من قبلن نمیدونستم چه شغلی میخام با دیدم فیلم شی هالک فهمیدم باید وکیل بشم 

اینجوری مسیرمو پیدا کردم 

مثلن من روحیم اینجوریه دلم میخاد یه دختر مبارز قوی شجاع و پولدار باشم چیزیه که تلاش میکنم باشم و زندگیم اینجوری به خودش رنگ میده و برام جذاب میشه 

شماچطور باید بدونین چیا زندگیتونو قشنگ میکنه یا حداقل یهعیلمی که جرقه یه هدفی بشه تو ذهنتون