2777
2789
عنوان

شوهرم پیش داییش و دوست دختر داییش زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست
والا از روزی که قصدشو کرد گفت فقط بخاطر تو میرم نمیخوام حسرت چیزی به دلت باشه ولی خیلی تنها شدم از و ...

مثلا فک میکنه چون پیشت نیست و تنهایی نکنه بهش خیانت کنی و...

انقد زمونه خراب شده که واقعا همه به هم شکاک شدن😣

خدای مهربونم سیپورت
میگه ازت سواستفاده میکنن و منم پیشت نیستم نمی‌خوام توی ایران کاری کنی تو ساده ای و روحیت با کار نمیس ...

چه حرفا.خودش دوس نداره سرگرم بشی بهونه میاره والا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا فک میکنه چون پیشت نیست و تنهایی نکنه بهش خیانت کنی و...انقد زمونه خراب شده که واقعا همه به هم ش ...

چه ایران که بود این فکرو راجبم میکرد چه الان که اونجاست

همش با خواب خیانت کردن من از خواب می‌پرید و مدام محدودم میکرد و حتی نمیذاشت توی جمعای زنونه باشم سریع منو میکشید بیرون

تهدید می‌کنه بخاطرش حتی افسرده شدم شدید بعد رفتنش دیوونه بازی درآورد وقتی گفتم میخوام برم پیش روانشن ...

غلط میکنه 

بگو تو اونحا معلوم نیست چیکارا میکنی .

منو اینجا داری حبس میکنی .بیخود میکنه

میترسه خیانت کنم همیشه این کلمه روی زبونشه و بهم بددله

من اینجور مواقع به خودم میگم حتما اون داره خیانت میکنه که این فکرو در مورد من میکنه

من اینجور مواقع به خودم میگم حتما اون داره خیانت میکنه که این فکرو در مورد من میکنه

نه اتفاقا میگم ایران که بود همه کارامون با هم مشترک بود شغلمون مشترک بود تفریحاتمون یک دقیقه هم جدا نمیشدیم حتی گوشیامونم راحت عوض میکردیم ولی باز بهم بدبین بود و نصف شب بیدارم میکرد که قول بدم خیانت نکنم

نه اتفاقا میگم ایران که بود همه کارامون با هم مشترک بود شغلمون مشترک بود تفریحاتمون یک دقیقه هم جدا ...

انشالا که اتفاقی نیفته