2777
2789
عنوان

شوهرم پیش داییش و دوست دختر داییش زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست
نگران نباش دختره ایرانی نیست که آویزون شوهرت بشه من بهت قول میدم فقط ایرانه که اکثرا شوهرای مردمو می ...

خودش میگه من اگر میخواستم بهت خیانت کنم ایران دست و بالم باز تر بود و من اگر مهاجرت کردم فقط بخاطر آینده تو هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگفتن افغانستانی ها میرن آلمان برای کارگری و پولِ خیلی خوبی هم میدن.دیدم شوهرتم بد دهنه گفتم شا ...

عزیزم الان خیلیا که مهاجرت میکنند آدمای بافرهنگی نیستن..یکی دونفر و میشناسم که آدمای داغونی بودن رفتن آلمان مهاجرت به آمان خیلی راحت شده مثل اینکه شاید به عنوان نیروی کارارزون میرن آلمان

عزیزم الان خیلیا که مهاجرت میکنند آدمای بافرهنگی نیستن..یکی دونفر و میشناسم که آدمای داغونی بودن رفت ...

البته اسی منظورم خدای نکرده شما نیستید.. میگم یه درصدی از مهاحرت ها مربوط به افرادیه که اینجا خیلی دغون بودن

خودش میگه من اگر میخواستم بهت خیانت کنم ایران دست و بالم باز تر بود و من اگر مهاجرت کردم فقط بخاطر آ ...

خب آره درست میگه بعد اگه اونجا زیاد بهت پیام نمیده به خاطر شرایطش هست به خدا من خودم اینقدر بدبینو شکاکم اما منطقیم به نظرم داری الکی خودتو آزار میدی الکی حساس نشو اونجا یه کشوره آزاده اکثرا اشباع شده هستن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الهی امین

من باشم همچین ریسکی نمیکنم.حوصله ی حرصو جوش خوردن و دوری کشیدن ندارم،از اونور زندگیم رو هوا باشه،از اینور معلوم نیست شوهرم بی وفایی کنه ولم کنه یا ولم نکنه یا خیانتِ یواشکی کنه و.....

شوهرِ ادم پیشِ خودشه باز دلمون شور میزنه حالا فک کن بره خارج 🤦‍♀️

حالا من که خارج نمیرم برا مهاجرت ولی خب😂

اسی تو نگران نباش ولی بهش بگو کارا رو زودتر اوکی کنه که تو هم بری

خدای مهربونم سیپورت
عزیزم الان خیلیا که مهاجرت میکنند آدمای بافرهنگی نیستن..یکی دونفر و میشناسم که آدمای داغونی بودن رفت ...

دقیقا 

مخصوصا تو شغل پرستاری و اینا 

من هرکی رو دیدم رفته المان راضی نبوده 

.

خب آره درست میگه بعد اگه اونجا زیاد بهت پیام نمیده به خاطر شرایطش هست به خدا من خودم اینقدر بدبینو ش ...

اگر میذاشت برم سرکار یا کلاس سرم گرم میشد کمتر بهش حساس میشدم ولی دیوونه میشه وقتی اسم کلاس و کار میارم

میگه اومدی اینجا با هم میریم

اگر میذاشت برم سرکار یا کلاس سرم گرم میشد کمتر بهش حساس میشدم ولی دیوونه میشه وقتی اسم کلاس و کار می ...

سعی کن ببشتر باش حرف بزنی این خودخواهیه که اجازه نمیده بگو منم مث تو یه انسان آزادم 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الهی امینمن باشم همچین ریسکی نمیکنم.حوصله ی حرصو جوش خوردن و دوری کشیدن ندارم،از اونور زندگیم رو هوا ...

والا از روزی که قصدشو کرد گفت فقط بخاطر تو میرم نمیخوام حسرت چیزی به دلت باشه ولی خیلی تنها شدم از وقتی رفت و درکمم نمیکنه که نیاز دارم بیرون از خونه سرمو گرم کنم فقط قلدری می‌کنه که بشین خونه

سعی کن ببشتر باش حرف بزنی این خودخواهیه که اجازه نمیده بگو منم مث تو یه انسان آزادم

میگه ازت سواستفاده میکنن و منم پیشت نیستم نمی‌خوام توی ایران کاری کنی تو ساده ای و روحیت با کار نمیسازه و فلان 

اصلا قانع شدن نداره