2777
2789
ولی خداییش تا ازدواج نکنی درک نمیکنی ایناهمش شعارن

ازدواج نمیکنم

والا من اطرافم دیدم کسی چنین رفتاری نداشته داشته باشن هم تکرار نمیکنن

پدربزرگم یبار به مامانم گفت تو پسر نزاییدی و... بابام جوابشو داد یا عمم مامانمو بی احترام کرد یبار بابام طوری جوابشو داد دیگه جرعت نکرد بی احترامی کنه

یکمم شوهراتون شعورشون ....بر نخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینجور نگو خدا همینطور مساله ای ولی جور دیگه ای براتپیش میاره منع نکن کسی رو

من نه منع میکنم نه قضاوت

فقط سوال کردم اینارو از کجا پیدا میکنید

چرا اجازه میدید تا این توی زندگیتون دخالت بشع

ایناشوهرنیستن که شوخرن

یا مثلا زندگیه پسر عمم

یه زندگیه تمیز و با فرهنگ با شعور با تحصیلات بی حاشیه

خودشو خانومش انقدر اروم و قابل احترام هستند کسی به خودش اجازه نمیده بی احترامیشون کنه یا دخالت 

خدایی انتخاب موثره 

توروخدا تو این موضوع هرکار ک به نظر خودت و دکتر بچه ات درسته انجام بده و اصلا به حرف دیگران گوش نده،من با اینکه ادم کینه ای نیتس و همیشه سعی کردم ادمارو تو زندکیم ببخشین هرکار میکنم نمیتونم ی نفر بخاطر ایتکه هی دخالت کرد و گف به بچه شیرخشک نده و چ عذاب وجدانی بهم وارد میکرد ببخشیم و من با چ عذابی شیر خودم میدادم،همیشه دهنم میاد نفرینش کنم انقدر ک من تو اون دو سال اذیت شدم،

من نفهمیدم چی گفتی ولی روی صحبتم با تمام مادرایی که باردارن بهشون میگم تا شش ماهگی هیچ غذایی غیر از شیر خودتون به بچه ندید چون تو این سن بچه از شیر مادر روی گردون میشه و این بزرگترین ظلمی هست که به بچه هاتون میکنید چون فواید شیر مادر هر چند هم کم باشه اصلا با هیچ کمکی و شیری قابل مقایسه نیست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یا مثلا زندگیه پسر عممیه زندگیه تمیز و با فرهنگ با شعور با تحصیلات بی حاشیهخودشو خانومش انقدر اروم و ...

اره خب موثره ولی ممکنه حق انتخابی نباشه وشرایط فرق کنه یا بعضیا بعدازدواج ذات کثیفشون رونشون بدن شوهرمن که خیلی پخمه است سرسفره برا خواهرش دوغ میریخت من تازه عروس رومحل نمیدادهمینه که الان مثل دوتا غریبه فقط هم خونه ایم مرد بد زن رو داغون وسردمیکنه

دخالت اونا که مار درستی نیست 

ولی شیر خودت و شیر خشک قاطی نده اصلا خوب نیست

کلی درد سر ممکنه بعدش بوجود بیاد 

همون شیر خودتو بده سینه مادر با معده بچه تنظیم میشه گشنه نمیمونه