جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
توروخدا تو این موضوع هرکار ک به نظر خودت و دکتر بچه ات درسته انجام بده و اصلا به حرف دیگران گوش نده،من با اینکه ادم کینه ای نیتس و همیشه سعی کردم ادمارو تو زندکیم ببخشین هرکار میکنم نمیتونم ی نفر بخاطر ایتکه هی دخالت کرد و گف به بچه شیرخشک نده و چ عذاب وجدانی بهم وارد میکرد ببخشیم و من با چ عذابی شیر خودم میدادم،همیشه دهنم میاد نفرینش کنم انقدر ک من تو اون دو سال اذیت شدم،
من نفهمیدم چی گفتی ولی روی صحبتم با تمام مادرایی که باردارن بهشون میگم تا شش ماهگی هیچ غذایی غیر از شیر خودتون به بچه ندید چون تو این سن بچه از شیر مادر روی گردون میشه و این بزرگترین ظلمی هست که به بچه هاتون میکنید چون فواید شیر مادر هر چند هم کم باشه اصلا با هیچ کمکی و شیری قابل مقایسه نیست
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
یا مثلا زندگیه پسر عممیه زندگیه تمیز و با فرهنگ با شعور با تحصیلات بی حاشیهخودشو خانومش انقدر اروم و ...
اره خب موثره ولی ممکنه حق انتخابی نباشه وشرایط فرق کنه یا بعضیا بعدازدواج ذات کثیفشون رونشون بدن شوهرمن که خیلی پخمه است سرسفره برا خواهرش دوغ میریخت من تازه عروس رومحل نمیدادهمینه که الان مثل دوتا غریبه فقط هم خونه ایم مرد بد زن رو داغون وسردمیکنه