2777
2789
عنوان

بچها روم نمیشه زنگ بزنم بیاید ادمم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست
میدونم منظورت اینه از این شاخه به اون شاخه نپری ولی وقتی خوب نیست عوضش کن پولتو الکی داری میریزی دور ...

باشه عزیزم مرسی:( فقط بنظرت چی بگم که هم زشت نباشه هم بفهمده

اخه هر سری ک بهش میگم خیلی عذر خواهی میکنه بعد خیلی ادب مودبیه من اونوقت روم نمیشه باز بهش بپرم:( 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بین زنگ و اسمس و پیام تو همون تلگرام چیکار کنم ؟ اخه زنگ بدون هماهنگی زشت نیس؟

بگو جوابمو ندادید مجبور شدم زنگ بزنم 

اونجایی که ثبت نام کردی مگه مسئول نداره برای این چیزا ؟

برو به مسئول پیام بده بگو ایشون پنج روزه اصلا پیام های منو سین نمیکنن و بهم برنامه نمیدن 

باشه عزیزم مرسی:( فقط بنظرت چی بگم که هم زشت نباشه هم بفهمدهاخه هر سری ک بهش میگم خیلی عذر خواهی میک ...

بگو میدونم شماهم درگیر مسائل خودتونین ولی من واقعا از اینکه به کنکور نرسم یا جا بمونم از درسام خیلی استرس میگیرم وگرنه نمیخواستم مزاحمتون بشم

یادت باشه مزاحم نیستی فقط داری الکی هندونه زیر بغلش میذاریی

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

بهش زنگ بزن پسباید جواب بده اگه عصبانی هم شد بگو لطفا مبلغ رو برگردونید تا دیگه تماس نگیرم

صبانی که نمیشه من وسواس دارم انگار 

بعد پول رو من اول ماه نمیدم همیشه آخر ماه میدم