بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 33 سالمه. .ب قول دختره ک رفت گفت تو تا الان تغییر نکردی ب بعدشم،نمیکنی
ای کاش این حرفو هیچ وقت بهت نمیزد.
من ۴۰ سالمه و تونستم یکی از اخلاقهای بدمو ترک کنم. توی دعوا صدامو بالا نبردم، صدام نلرزید، چونهم نلرزید، گریه نکردم و راحت و خونسرد و بااحترام حرفمو زدم.
نصف شوهر های نی نی سایتی مثل شمان زنهاشون هم بساز و.....فقط گاهی تامیک درددل میزنن عجیب کسی باهات نمونده😛🤔🙄😁
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
هیچ دختری دلش نمیخواد کنار ادمی باشه که کنترل خشم بلد نیسو نمیخواد تغییر ایجاد کنه تو رفتارش
گفته نمیخام تغییر کنم؟؟؟
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
هیچ دختری دلش نمیخواد کنار ادمی باشه که کنترل خشم بلد نیسو نمیخواد تغییر ایجاد کنه تو رفتارش
عجب نام کاربریی داری
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .