2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7637 بازدید | 364 پست

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اون فقط برای ازدواج و پارتمر داشتن،نیست. من وسواس فکری دارم و تنهایی و حسرت نداشتن ی همدم داره ...

چرا وسواس فکری داره داش بگو کمکت کنم مثلا تو رابطه باشی ب چی فکر میکنی؟؟؟

فکر خوبیه بگردی پیدا میکنی بخدا الان هیشکی اعصاب نداره زبونش تنده

نه ب هر قیمتی ارزش نداره . بالاخره ازدواجن درد سر داره. این جور موقعیتا فقط قیافه قد بلند و پول هست ک ب دادت میرسه. میتونی راحت ازدواج کنی با بهتریناش

من جدی گفتم چون ته این سبک گفتگو ،طلاقه! هم دختر مردم ضربه میخوره هم خودتون یه مهریه میفته پاتون

منم پولمو بیشتر از دخترا دوس دارم . در جریان هستم . ولی میخوام ببسنم چجوری با این وضعیت کنار بیام

حالا شاید یکی محض رضای خدا با اخلاقت کنار اومد با الکل و سیگار دیگه هیچکی کنار نمیار

داداش این زنا ب اندازه کافی زخم زبون میزنن از تو مرد بعیده . منم زبون بدی دارم . باز بهت برمیخوره

منم پولمو بیشتر از دخترا دوس دارم . در جریان هستم . ولی میخوام ببسنم چجوری با این وضعیت کنار بیام

ممارست 

واقعا خصلت منفی هستش 

سعی در ترکش داشته باشین 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
داداش این زنا ب اندازه کافی زخم زبون میزنن از تو مرد بعیده . منم زبون بدی دارم . باز بهت برمیخوره

نه والا چرا بهم بر بخوره . اتفاقا وقتی بلد باشی با هرکی چطوری رفتار کنی مهمه یکی که بهت توهین میکنه نمیتونی بهش احترام بزاری که 

یاد بگیر چطور با هرکس رفتار کنی همچی درست میشه و فقط هم احترام بزار در هر صورت