2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7641 بازدید | 364 پست
مجرد موندن مردن نیست. ولی خوب روح سختی میکشه. میخوام بگم ک انقد سرم منت مجردی نذارید .فوقش مجرد میم ...

مجرد یا متاُهل بودن شما فقط به خودتون مربوطه،کسی هم نمیتونه بابته همچین موضوعی منت بذاره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوب ولی سر هر چیزی قهر میکرد لج در میاورد. من ب کنار ولی تو میدونی دخترا جقد لج درارن

چی بگم انشالا بکی بهتر ‌اره ما دخترا گاهی خیلی لج میکنیم و لوس بازی درمیاریم بخاطر یه ذره توجه زن جماعت لنگ یه ذره توجه هس و مرد همون یه ذره رو هم نمیکنه

مگه آقایون هم زبون تلخ دارن؟؟ فکر میکردم مختص خانوماست!مثلا چیا میگید به طرفتون که میذاره میره

مثلا ب دختره گفتم تو قیافت یا وضع مالی بابات معمولیه به چیت مینازی . 

نه بابا . مثلا ب دختره گفتم نه وضع مالی بابات چنگی ب دل میزد نه تحصیلاتت ولی ب پات موندم . اونم رفت.

اونوقت تو خدت چی داری و چی هستی؟ اگه یکم از خود بزرگ بینی مزمن دست بکشید خیلی خوب میشه!!!! 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چی بگم انشالا بکی بهتر ‌اره ما دخترا گاهی خیلی لج میکنیم و لوس بازی درمیاریم بخاطر یه ذره توجه زن جم ...

ولی من بیش از حد توجه کردم و طر شدم پس بدون ب توجه نیست

من بزرگ نیستم ولی اون خودشو بزرگ فرض کرد .

خب بلاخره دختره! خصلت دخترا همینه تو اگه یکیو دوست داری باید باهاش کنار بیای و سعی کنی تاثیر خوب بزاری روش 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
حس عاشقانه چه ربطی داره جایگزینش سیگارو مشروب باشه یزید😂😂😂😂

ببین اون فقط برای ازدواج و پارتمر داشتن،نیست.  من وسواس فکری دارم و تنهایی و حسرت نداشتن ی همدم داره روحمو میخوره. اخلاقم بدتر میشه لجباز،تر میشم و ب جای اینکه ی ناجی بیاد تنها تر میشم 

خب بلاخره دختره! خصلت دخترا همینه تو اگه یکیو دوست داری باید باهاش کنار بیای و سعی کنی تاثیر خوب بزا ...

چون دختره باید خودشو بالاتر فرض کنه؟ تا حالا ندیدم اینجا ب دختری ایراد بگیرن