2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7639 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی وجود مردا تو سایت بده هستی؟ ارزش خودت بدون و دیگه نیاخودت یچی میگی بعد میای نقضش میکنی میگی ...

ببین تنها مشکلی ک هست وجود تو تو تاپیک منه . خودتو برو  افرین

ببین تنها مشکلی ک هست وجود تو تو تاپیک منه . خودتو برو افرین

تو خودت سراسر مشکلی

حضور من تو تاپیکتم افتخاریه که درکش واست سخته

دانشجوی دکتری برق ۲۴ ساعت تو سایت زنونه ول میچرخه نه؟

🪸🐠🫧

ببخشید ولی اگه الان یه دختر بهت نگاه میکنه باور کن بعد از مشروب و سیگار دیگه همونم بهت نگاهی نمینداز ...

داداچ الانم کسی نگا نمیکنه زیاد فرقی نمیکنه 

مثالت خیلی سطحی بود

حالا دارم متوجه میشم چرا دختری نگاهت نمیکنه 

این چیزی که در مورد تلخی زبونت میگی کاملا دست خودته و با اختیار و آگاهی کامل انجامش میدی

با آگاهی کامل جمله رو تایپ و با آگاهی کامل نظر رو ارسال کردی 

یا باهاش کنار بیا یا تغییرش بده 

حالا دارم متوجه میشم چرا دختری نگاهت نمیکنه این چیزی که در مورد تلخی زبونت میگی کاملا دست خودته و با ...

😂😂😂 هر کاربری میاد نظر میذاره . مثلا دلسوزی کنه . میای ی جواب منطفی بش میدی . تپی بش برمیخوره. .

تکیه کلامشونم اینه: حالا میفهمم چرا دختری بات نیست 😂

😂😂😂 هر کاربری میاد نظر میذاره . مثلا دلسوزی کنه . میای ی جواب منطفی بش میدی . تپی بش برمیخوره. .ت ...

شما عقل کل 

شما مغز متفکر 

شما دانا و عالم 

ما ها احمق و به دردنخور 

پسندیدی جناب ؟

خوشت اومد ؟

روحت ارضا شد ؟

شما عقل کل شما مغز متفکر شما دانا و عالم ما ها احمق و به دردنخور پسندیدی جناب ؟خوشت اومد ؟روحت ارضا ...

اقا چرا شما خوددرگیری دارید . من گفتم مثالت سطحی بود . دیگه چجوری باید بگم .