2777
2789

سریه چیز الکی الم شنگه ای راه انداخت بیا وببین وبعدم ظرفامو شکست خودشو زد دادوبیداد کرد واز اون موقع قهره ومیگه تا نیای معذرت خواهی کنی اشتی نمیکنم ولی من کاری نکردم خودش همه چی قاطی کرد وحتی تو این مدت بارها منو جلوی غریبه ها خورد کرده ناراحتم کرده با اینحال من باهاش حرف میزنم که عادی شه وقهره تموم بشه واشتی نمیکنه منم دیگه گفتم عمرا معذرت خواهی کنم برا کارنکردم

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات مهمه خیانت کنه؟

اره چون ۴سال پیش بهم خیانت کرده بود همون موقع هم اینجوری بود یجوری رفتارمیکرد که انگار بگه من مقصرم 

خیلی حالم بده من دیگه طاقتشو ندارم

نمیدونم قضیتون سر چی بوده

ولی من بیشتر وقتا میبخشم و کوتاه میام چون میدونم همو دوست داریم و بخاطر لجبازیمون نمیخوام بینمون خراب شه

بنظرم بزار آروم شه بعد درباره مسئله ای که پیش اومده با آرامش حرف بزنین

بالاخره یکی باید سنگ‌زیرین اسیاب باشه ...شوهرتون سنگ روی اسیاب هستش..تو سعی کن زندگیتو گرم‌کنی..دعوا ...

من سعیمو کردم برا اشتی بااینکه میدونم خیلی پررو میشه اخلاقش رو میدونم ولی بازم به قهرش ادامه میده

نمیدونم قضیتون سر چی بودهولی من بیشتر وقتا میبخشم و کوتاه میام چون میدونم همو دوست داریم و بخاطر لجب ...

شوهرمن خیلی زود قهرمیکنه خیلی عجیب غریبه انگار که مرد نیست سرچیزای الکی از خودش درمیاد خستم کرده بخدا 

من سعیمو کردم برا اشتی بااینکه میدونم خیلی پررو میشه اخلاقش رو میدونم ولی بازم به قهرش ادامه میده

تو به قهر اون بها نده..تو خودت باش..گرم صمیمی و شاد..چون اگه مثل اون برخورد کنی خیلی فاصله میفته بینتون.

اینجوری که تو میگی دیوونه هست.یعنی از در اومد تو ظرف ها رو شکست و خودش رو زد و... و بعدش قهر کرد؟

اولین بارش بود اینجوری خودشو زدو ظرف شکوند ولی قهرکردنش از اول زندگیمون بود همیشه خدا قهره وبی جنبه وتازه فک میکنع مقصر۱۰۰درصد منن

شوهرمن خیلی زود قهرمیکنه خیلی عجیب غریبه انگار که مرد نیست سرچیزای الکی از خودش درمیاد خستم کرده بخد ...

همین قضیه رو بهش بگو بعدا. بگو بیا چیزایی که توی همدیگه اذیتمون میکنه رو به هم بگیم تا بتونیم اصلاحش کنیم. بعدم بگو این رفتارت آزارم میده باید بدونههه تا بتونه خودشو درست کنه. اولش گارد میگیره ولی ناخودآگاه روش تاثیر میزاره

تو به قهر اون بها نده..تو خودت باش..گرم صمیمی و شاد..چون اگه مثل اون برخورد کنی خیلی فاصله میفته بین ...

همین کارو میکنم ولی دیگه یجوری شده حس میکنم دوسش ندارم حسی بهش ندارم سرد شدم ازش

همین قضیه رو بهش بگو بعدا. بگو بیا چیزایی که توی همدیگه اذیتمون میکنه رو به هم بگیم تا بتونیم اصلاحش ...

فک میکنی نگفتم بارها نشستم با ارامش باهاش حرف زدم بهش گفتم من دوست دارم اینجوری باشیم باهم ویا مثلا گفتم قهر مبکنی حق نداری جاتو جدا کنی یا طولش بدی تو دعوا فحش نداریم و ...حتی بهش گفتم توهم هرانتظارو خواسته ای ازم داری بگو تا باهم درستش کنیم ولی هیچ وقت همکاری نمیکنه

اره چون ۴سال پیش بهم خیانت کرده بود همون موقع هم اینجوری بود یجوری رفتارمیکرد که انگار بگه من مقصرم ...

پس غرورت رو زیر پا بزار و باهاش آشتی کن تا کار ب جاها باریک کشیده نشده