2777
2789
عنوان

بچه من خیلی سرتق شده بدم میاد ازش

284 بازدید | 33 پست

۶ سالشه 

همش داره لج منو در میاره

همیشه برادرشو میزنه

یا وادار میکنه اونو کارایی انجام بده ک من روانی بشم

بلند بلند حرف هایی میزنه ک میدونه من عصبی میشم

یا محکم بپر بپر میکنه اونقدر داداششو کتک میزنه

سرش جیغ و داد میزنم میخنده فقط کارهایی میکنه ک من عصبی بشم خستم کرده میخام سر به بیابون بزارم

از پدرش متنفرم اینم رفتارهای اونو یاد دارع 

میزنمش بعد خاک برسرم عذاب وجدان میگیرم

دوسش دارم ها ولی کارها میکنه ک واقعا کفریم میکنه

خیلی هم فضوله همه حرف خانه به باباش میگه مثلا کجا رفتیم کی اومد

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

جلب توجه منفی 

داره میکنه 

اینو سرچ کن ببین خیلی ها اینجورن به رفتار والدین مربوطه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلب توجه منفی داره میکنه اینو سرچ کن ببین خیلی ها اینجورن به رفتار والدین مربوطه

یعنی چی من چکار کنم باهاش?

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچتون دنبال توجه هست از صحبت هاتون مشخصه اوضاع خونه آروم نیست بی حوصله شدید کوچکترین صدا روی مختون هست رفتار بچتون هم بیشتر دیده میشه توی نگاهتون

کاش براش وقت بیشتری بذاری سرگرمش کنی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

باید بگردی ببینی چه نیازی ازش برطرف نشده که داره اینجوری رفتار میکنه از اون طرف پدرش چه امتیازی در قبال این قضولی بهش داده که میخواد با فضولی توجه پدرشو جلب کنه یا فکر کنه پدرش اینجوری بیشتر دوسش داره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه