اینجوری نیست، من برای یکی از نینی سایتیها، چندین بار توضیح دادم که چیکار کردم، ایشون بعد از ۲، ۳ ماه بازم میپرسند و این چرخه هر ۳ ماه تکرار میشه که حالا دوباره از اول میگی چیکار کردی؟ خب عزیز من به اون سوالهایی که کردی دوباره نگاه کن دیگه، چند بار توضیح میدن.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بازم به معرفت شما تبریک میگممیخواستم بدونم برای آزمون چطور خوندی؟من یه کتاب که بیشتر شبیه جزوه هست ت ...
فدات عزیزم ، من تابستون قبلی برا دبیری شرکت کردم کتبی قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم چون یه نفر میخاست من نفر سوم بودم ، صبح از ساعت ۹ صبح شروع میکردم تا نماز صبح میخوندم ساعت ۴ دیگ مبخابیدم ، برا بار دوم ابتدایی شرکت کردم بازم شبانه روز میخوندم ، بیشتر وقتم تخصصی و عمومی بود ، فقط هدفدار بخونید