2777
2789
عنوان

شمایی که آزمون آموزش وپرورش قبول شدی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید دیدی شهر شما کسی شرکت نکرد یا کم خونده بودن

یه سوال من برا مشکلم میخام برم روانپزشک اگه دارو بده و تو سیستم ثبت شده اگه قبول شدم برا مصاحبه ممکنه به این توجه کنن یا بلاخره سابقه اینارو در بیارن؟

عزیزم من چندتا از اطرافیان قبول شدن به خودشون زحمت نمیدن یه راهنمایی بکننمن نوین استخدام که گفتن پیگ ...

حالا یه نفر از آشناها که من اصلا از نزدیک ندیدم، ازم راهنمایی خواست هر بار ساعتها براش وقت میگذاشتم، یه بار پیامک اشتباهی برام فرستاد( یعنی به شوهرش میخواست بفرسته به من فرستاد) رو جواب ندادم، گفته بود فلانی جواب پیامکم رو نمیده، وقتی شنیدم بغض کردم اینقدر ناراخت شدم که این جواب محبتهای من نبود

حالا یه نفر از آشناها که من اصلا از نزدیک ندیدم، ازم راهنمایی خواست هر بار ساعتها براش وقت میگذاشتم، ...

عزیزم😅پیام فدایت شوم انتظار داشته بفرستی براش

میگم شما مقطع ابتدایی تدریس میکنید؟

بعد برای آزمون سوالات امتحانی رو‌خودتون طراحی میکنید یا بانک سوال دارین؟

عزیزم😅پیام فدایت شوم انتظار داشته بفرستی براشمیگم شما مقطع ابتدایی تدریس میکنید؟بعد برای آزمون سوال ...

😄😄😄

بله مقطع ابتدایی هستم

گاهی خودم طراحی میکنم و گاهی از کانال‌هایی که عضوش هستم.