2777
2789

بچه ها من نزدیک سه سال داره میشه ازدواج کردم تو یه ساختمون با مادرشوهر هستم مادرشوهر من پیر و سن بالاست بعد به شدت بهش از روز اول خوبی کردم ولی اون بدی کرد مثلا هر روز میرفتم سر میزدم چون تنهاست بعد یه جا برمیگشت می‌گفت کاری نکردی و کی و با بدی همیشه جواب داده جوری که گریه منو درآورده بعد خواهر شوهرام هم از اون ور همیشه خودشون رو میگیرن تا حرف نزنی حرف نمیزنن نمیشینن کنارت و اینجوری هستن و احترام آنچنانی به من نمیزارن  من الان گرم نمی‌گیرم وقتی میان خونه مادرشوهرم مارو هم میگن من بخاطر شوهرم میرم ولی احترام نمیزارن روز اول بهتر بودن الان بخاطر جاریمم هست اینجوری میکنن  من یه جاری بزرگتر دارم از روزی که من اومدم پشت اینا هی بدگویی و غیبت کرد بعد وقتی میبینشون خوب میشه و آبجی جون راه میندازه و هر کاری تا الان کرده منو از چشم بندازه یه گروه واتساپ خانواده شوهر زدن این خودشو جر میده فلانی جون بعد منو اصلا محل نمیزارن میترسم افت بدم به شوهرم خواهرانش بگن و یه جنگ جدید به من می‌گفت ول کن نرو به مادرشوهر سر بزن الان مدتیه نمیرم وقتی بده باهات الان هر روز خودش میاد سر میزنه با اینکه خونش جداست بعد مادرشوهرم دختراشو میگه اینم میاد ساعت سه بعد از ظهر هیچ کس نیومده میاد جارو برقی می‌کشه غذا می‌زاره سالاد می‌زاره چایی می‌بره میاره بعد منو به چشم اینا بد کرده و می‌گفت کار نکنی براش من کردم نمی‌بینه ولی خودش اینجوری دائما به دروغ پشت من میگه به خواهر شوهر مادرشوهر اره نشسته این حرف رو زده الان چه رفتاری کنم  اون حالتی بین منو مادرشوهر و خانواده شوهر ایجاد کرده از بین بره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا انقدر کلفتی شون می کنه سودی هم براش دارن ؟

پاره کرده خودشو مخصوصا تو این واتساپ🤣 اره تیم شدن خواهر شوهرت هم به این جون جون راه انداختن مثلا میترا جون این لباس قشنگه و تعریف میکنن منو محل سگ نمیزارن

چرا میخوای به چشمشون خوب بیای؟ پولی چیزی بهت میدن؟

نه ولی لج کردن خواهر شوهرت با این پروسه تیم شدن جلو من جان جان راه میندازن بعد من بهم بی احترامی میشه و ناراحت میشم قبلا اینجوری نبودن این با این کاراش باعث شده 

پاره کرده خودشو مخصوصا تو این واتساپ🤣 اره تیم شدن خواهر شوهرت هم به این جون جون راه انداختن مثلا می ...

این تویی که اونارو محل سگ‌نمیذاری یادت باشه .جون گفتن یا نگفتن اونا مگه تاثیری توزندگیت داره؟

نه ولی لج کردن خواهر شوهرت با این پروسه تیم شدن جلو من جان جان راه میندازن بعد من بهم بی احترامی میش ...

من عضو ده تا گروهم فامیل پدرم، مادرم، شوهرم، همکلاسیای دانشگاه، همکارا و... بیشترشون رو که اصلا نگاه نمیکنم. یکی دو تا هم چون دوستشون دارم بحث جالبی باشه میرم میخونم ولی حتی ببینم دارن در مورد حرف میزنن هم واکنشی نشون نمیدم. صد بار تا حالا دیدم توی این گروها بحث و دعوای الکی شده و از هم پاشیدن و باز جمع شدن بخوام قاطی هرکدومش بشم و حرص بخورم که نمیشه‌. ول کنن حرف نزن فقط نگاه کن ببین حالشون چطوره چی میگن و منتظر باش تا دعواشون بشه.

خونه مادرشوهرتم الکی نرو ولی قهرم نباش. مثه حمالا بری جارو بزنی که جاری اسکلت اذیت شه! اصلا ارزش داره؟! برو بخور بخند چارتا تیکه هم دلت خواست بنداز نخواست بر و بر نگاشون کن بیا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.