2777
2789
عنوان

با عشقم دعوا کردم بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 47 پست

فقط یه راه داره  تاااااااا سه روز  یه بارم آنلاین نشو غیب شو

نه زنگ نه پیام

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا..حس میکنم تو خیلی آگاهی میشه بگی چیکار کنم؟

خب اولین مرحله اینه که استغفار بگی صد مرتبه و با خدا حرف بزنی ازش کمک بخوای و بگی ببخشه تورو که جار زدی حس و رابطتو و اینکارو تکرار نکن اگه دوسش داری

دومین مرحله ۴قل رو بخون و آیت الکرسی و صدقه بده و یه نذرم کن که رابطت خوب شه

بعد پیامتم اگه ندیده یجوری تغییرش بده و یا یه طوری به یه بهونه بهش پیام بده فردا مثلا بگو پیامم رسید بهت؟توام انگار مث من مریض شدی

بعدم کلا پیگیریا و‌توجهتو کمتر کن و خودتو بگیر برو سرقرار باهاش و خیلی پخته و‌خانم رفتار کن انگار یه آدم دیگه شدی

دائمم از خدا بخواه کمکت کنه بگو معجزه کنه تورو پیشش بد جلوه نده مث قبل از موقعی که پررو شده بشه دیگه اشتباهاتتو تکرار نمیکنی