2777
2789
عنوان

پسره هی منو تهدید ب خودکشی میکنه

304 بازدید | 26 پست

تورو خدا شما هم دختر همسن و سال من تو خانوادتون دارید کمکم کنید🙂

پسره بیماری قلبی هم داره

هی هم منو تهدید ب خودکشی میکنه اگه باهاش نباشم

چجوری ازش جدا شم من نمیخامش حس میکن داره خودشو میندازه گردن من🙂

نگران نباش خودکشی نمی کنه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار باهاش کات کردم یه هفته غیبش زد میگفت تو بیمارستانا بوده فک کن قرص خورده بوداگ حودکشی کنه خانواد ...

بازم به تو ربطی نداره این مسئله اگه دوسش نداری حق انتخاب داری و میتونی جدا شی

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بزار خودشو بکشه وقتی نمیخایش

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ #ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ه‍ 🖤 🪦⚰️پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

نترس خودکشی نمیکنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

غیر قانون و خانوادش کار زشت و غیر اخلاقی هست که تو کسی که دوست داره رو از خودت دور کنی تازه مریضی ام داشته باشه تو داری قلب یه ادمو میشکنی و ناراحتش میکنی

کارما و خدا و همینجوری ولت نمیکنه به این موضوع فکر کن

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-