2777
2789
عنوان

پسره هی منو تهدید ب خودکشی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست

تجربه شو داشتم

بهش جواب رد دادم پیام داد گفت تشنج کردم و بیمارستان بودم و کلی عذاب وجدان داد منم نرم شدم اما به خودم اومدم و زود جمع کردم ، یه ماه اینا هی پیام داد جواب ندادم نفرینم کرد رفت😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پای من گیر نمیشه؟

تو قانون ایران خودکشی جرم انگاری نشده بنابراین کسی که تهدید به خودکشی کرده باشه طرف مقابل رو هم مجرم نیست 

شما که تهدید یا تشویق نکردی خودش مشکل روانی داره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
یعنی بخاطر این نگرانی که پات گیر نباشه😑چقدر شما دخترا سنگدل هستین

خوب تو از مردا دفاع نکنی کی دفاع بکنه 

انقدر مردا هستن که به هزار دوز و دقل طرفشو پابند رابطه میکنه بعدشم ول میکنه میره ، انقدر دیدم که تهدید کردن خودکشی میکنم فلان میکنم که طرفش بترسه به زور بمونه تو اون رابطه بعدش که استفاده خودش و کرد میزنه میره 

به زور و تهدید مگه میشهههههه؟؟؟؟؟  

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
نخیر اگه داره تهدید میکنه و فیلمشه که هیچ ولی شاید واقعا راست بگه

دروغ میگه اینا کارشونه ، میگه خودکشی میکنم که عذاب وجدان بهش بده ، این فیلما خیلی وقته سوخته

دروغ میگه اینا کارشونه ، میگه خودکشی میکنم که عذاب وجدان بهش بده ، این فیلما خیلی وقته سوخته

پس اینهمه امار که خودکشی کردن اونا از فضا اومدن؟درسته خیلیا جرئتشو ندارن ولی بعضیا خودکشی میکنن خیلی راحت

پس اینهمه امار که خودکشی کردن اونا از فضا اومدن؟درسته خیلیا جرئتشو ندارن ولی بعضیا خودکشی میکنن خیلی ...

وقتی طرف دوستش نداره مگه زوره که با تهدید خودکشی نگهش داره ؟ همون چه بهتر که خودکشی کنه بمیره