2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی هست؟

به نیت پاکسازی همه دیتاهای منفی کارماهای منفی خودت و اجدادت همههه چی ذکر استغفار و از ته دلت بگو  زیاد بگی بعد یه مدت نتیجه میگیری کم بگی بیشتر طول میکشه بازم نتیجه میگیری

یا به نیت پاکسازی درونت میگی خدایا متأسفم لطفاً مرا ببخش سپاسگذارم دوستت دارم

ببین اگه ذکر و دعا زیاد گفتی و جواب نداده اول پاکسازی کن بعد دعا و ذکرم بخون

از ته قلب بگو

وقت بزار زود خسته نشو مداوم بگو عزیزم

درموردش سرچ کن میفهمی

به نیت پاکسازی همه دیتاهای منفی کارماهای منفی خودت و اجدادت همههه چی ذکر استغفار و از ته دلت بگو زی ...

من 30هزار استغفار گفتم.........دیگه نمیدونم چجوری بگم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من 30هزار استغفار گفتم.........دیگه نمیدونم چجوری بگم

میگم که برای من شش ماه بعد تازه یه نشونه هایی دیدم

ولی هرروز گفتم حتی شده یکبار از ته دل

در صورتیکه قبلش چند سال ذکر میگفتم و ختم برمیداشتم جواب نمیگرفتم

از ته دل گفتی؟ خب بازم روزانه بگوگفتم خسته نشوهمین سی هزارتایی ام که از ته دل گفتی جوابشو میگیری

از ته دلم که پشیمون بودم.........الان دارم صلوات میفرستم........شاید تموم شد دوباره استغفار رو شروع کردم.....روزی 1000تا میگفتم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
از ته دلم که پشیمون بودم.........الان دارم صلوات میفرستم........شاید تموم شد دوباره استغفار رو شروع ...

خوبه عزیزم

صلواتم عالیه

ولی آیت الله بهجتم گفته بودن هر نشدنی با استغفار میشه

میدونی چیه یه سری موانع هست که ما خبر نداریم این استغفار و پاکسازی از ته دل میشوره میبره

بعد دعات مستجاب میشه