2777
2789
عنوان

چرا از یازده شب پیاممو جواب نداده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4306 بازدید | 134 پست
من اینو از زندگیم بیرون کنمدیگه تا ۳۰ سالگی هیچکس رو تو زندگیم راه نمیدمواقعا ترسیدم🥲زیر ی سقف نرفت ...

حتی پیام داد دیگه جوابش رو نده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم اصلا پیام ندهولی بعید میدونم...میدونه موقعیتم خوبه و بعدها میتونه به وسیله من به خیلی جاها ...

فقط اینو بهت میگم،پیام داد جوابش رو نده باشه؟!

ملیکامامانت درست میگه توهم مث خودش کم محلش کن وبندازش دور باهرکی مث خودش همون دیروزم نباید به روی خو ...

باید بفهمه ازش ناراحتم و خودشم مقصره نگه دختره مودیه

اره از پیجم کلا اومدم بیرون پیامم بده نبینم جواب بدم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ولی اینطور بیخبر هم بده نمیدونم🤦🏻‍♀️

دختر ساده ومهربونی هستی،از همین ۲تا ویژگیت داره اسیب میزنه

ازیه جایی باید گرگ بشی نه بره سفیر مهربون

چرا فکر میکنی اگه تو تمومش کنی بد میشه؟ تمومش کن 

مشخص داره ازت انتقام میگیره انگار

بی توجهی می‌کنه رسماً

پام خشک شده 😑لال که نشده بودی

تمومش کن که بیشتر شخصیت خودتو کوچیک نکنی عزیزم💛

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

باید بفهمه ازش ناراحتم و خودشم مقصره نگه دختره مودیهاره از پیجم کلا اومدم بیرون پیامم بده نبینم جواب ...

دخترقشنگم تواعصاب یدکی داری؟به درک هرچی میخواد بگه👊انبد خوب نباشششش میام میخورمتاااا

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕