2777
2789
عنوان

نامزدم دیشب بهم شک کرده بود بیاییین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا آروم باش بهش فکر نکن خون میاد اینطوری ارزش خودتو می‌بری پایین انگار کاری کردی نگرانی خیلی اشتباه ...

حس میکنم شک تو دلشه چون من دیشب بد حرف زدم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نامزد دوست پسر نامزد حلقه نامزد عقد توی این سایت نامزد این سه معنی داره شما کدام هستید

نامزد گلم خاستگاری اومدن عقدمون ولادت حضرت عباسه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

شما که از خودت مطمئنی فقط انگار وسواس فکری گرفتی

اصلا چرا باید به ایشون میگفتی؟ 

خودت میرفتی

هر کی باشه شک میکنه اونم یه ایرانی

چرا فکردی ممکنه بقولی دوشیزه نباشی؟ اصلا امکان نداره

معذرت خواهی میکنم اگه بحث خون اومدن نیومدنه از مادرخواهر خاله عمه پرس و جو میکردی ببینی اونا چجوری بودن چون ارثیه و دقیقا مثل یکی از این خانومایی

چرا میترسی تو خوب کاری نکردی 😐

چون از بچگی اینو مثل پتک کوبیدن رو سرم 

که بترس بترس بترس 

من حتی شبا هم خوابشو میبینم

حالا بیا و جمعش کن یه شکی رفته ب دلش مطمئنم خیلی ناراحت شده چند سالته؟؟

21

حس میکنم شک تو دلشه چون من دیشب بد حرف زدم

دقیقا الان  من بدم اومد از حرفت یعنی چی دوشیزه نباشم آدم یا کاری کرده یانه وقتی نکردی نباید برات مهم باشه حتی کسی چیزی گفت باید ناراحت بشی دیگه اصلا دربارش حرف نزن آن شاللع هروقت رسمی عقد کردی برای اطلاع خودت دوست داشتی با همسرت برو معاینه شو 

شما که از خودت مطمئنی فقط انگار وسواس فکری گرفتیاصلا چرا باید به ایشون میگفتی؟ خودت میرفتیهر کی باشه ...

همشون داشتن 

زن عموم نداشت هنوزم که هنوزه تو سرش میزنن 

چون از بچگی اینو مثل پتک کوبیدن رو سرم که بترس بترس بترس من حتی شبا هم خوابشو میبینم

ای عزیزم 😔دختر خاله منم شرایطی مثل تو داشت حالا اون بیچاره اینقدر ترسونده بودنش یه روز پسر داییم که بچه ساله تو ماشین نشسته بود پیشش تا مدت ها استرس داشت میکفت نکنه باردار باشم😂