2777
2789
عنوان

خرید ماگ معمولی

78 بازدید | 15 پست

سلام به همه خوبین ببخشین این وقت شب پست میزارم من خواهرم ۱۶ دی زایمان کرد و پسر دومش به دنیااومد و راحت شد چون بارداریش خیلی سخت بود ۱۷ ری هم مرخص شد ولی من به دلیلی نرفتم ببینمش بعد تو فکرم افتاده واسه ابجیم از این ماگ معم لی ها بخرم از اینایی که فانتزی ان ولی ساده هم توشون هست به نظرتون خوبه اینکارو کنم و اینو واسه چشم روشنی بهش بدم؟؟

اخه پولم نمیتونم بدم میگم از اینا بخرم براش 

اگه کسی بیداره ممنون میشم نظرشو بگه خواهرم کلی خوبی در حقم کرده ولی من باهاش اونقدر که باید خوب نبودم تو دوران بارداریش هر وقت مبومد اینجا نمیذاشتم دست به ظرفا بزنه و بارداریشو میدیدم دلم میخواست دورانش تموم بشه و بچه اش به دنیا بیاد امیدوارم ببخشه منو نشد برم پیشش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم اخه پولم نمیشه داد فکر کنم از اینا دوست داره چون چایی خوره

سلام جانم🌱

حالا اگه فک میکنی خوشحال میشه یه ماگ خوب با شیرینی تر بگیر😁

میتونی کارت هدیه، یا لباس برای نوزادش بگیری:) 

ـــــ🤍ــــــ"

سلام عزیزم من از خودمم در امد ندارم هر وقت بگم بابام به کارتم پول میریزه

ی عروسک یا لباس بچگانه بخر

ماگ‌ جالب نیس

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

سلام جانم🌱حالا اگه فک میکنی خوشحال میشه یه ماگ خوب با شیرینی تر بگیر😁میتونی کارت هدیه، یا لباس برا ...

شیرینی که فکر کنم براش بردن اگرم بخرم میدم به یکی ببره خیر سرم سختمه برم 

شیرینی که فکر کنم براش بردن اگرم بخرم میدم به یکی ببره خیر سرم سختمه برم

بهتره هرچی میخوای کادو بهش بدی خودت بری

فقط خودت رو بذار جاش وخب ادم بهش برمیخوره، مطمئن باش اونقدر ازت دلخور نیست که از خونه اش بیرونت کنه! 

الان نیاز به دلگرمی داره برو خواهر زاده ات رو ببین🥹🤍 کیف کن

خواهرا زود میبخشن:) 

ـــــ🤍ــــــ"

بهتره هرچی میخوای کادو بهش بدی خودت بریفقط خودت رو بذار جاش وخب ادم بهش برمیخوره، مطمئن باش اونقدر ا ...

میدونم ازم ناراحت نیست چون میدونه سختمه برم خونه اش باور کن میشد میرفتم عکس و فیلم بچه اشم دیدم دلم میخواد بغلش کنم ولی ترجیحم نرفتنه