2777
2789

منم باردار نشدم ۶ساله همسرمم مشکل داره هزینه ای وی اف هم نداشتیم .یه مرکز نازایی تو بیمارستان کمالی کرج هست کل روند ای وی اف با بهترین دکتر ها میشه۱۵میلیون.تقریبا

خلاصه که خیللللی مجهزه امروز سونو واژینال داشتم درد کمی داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ترسم از عکس رنگیه اینجا خیلی راجبش چیزای ترسناک نوشتن

من فدات تمام مراحل رو رفتم فقط الان دارم آخرین امپولای سیکلم قبل پانکچر رو میرم چند روز دیگه پانکچر میشم من عکس رنگی هم دادم اما با بیهوشی اصلا هیچی نفهمیدم بهوش هم اومدم ن لکه بینی داشتم ن درد انگار نه انگار فدات اینجا منم ترسوندن ولی ازمن می‌شنوی اصلا متوجه نمیشی من خودم لوله هام باز بود و مشکلی نداشتم

مشکل از شوهرم بود تحرک نداشت اسپرمش

منم همسرم تحرکش زیاد خوب نیس هم شکلش

هم اینکه خودمم اندومتریوز دارم جفتمون ینی مشکل داریم شاید ای وی اف کنیم 

فعلا این ماه دارم ای یو ای میکنم😭

منم همسرم تحرکش زیاد خوب نیس هم شکلشهم اینکه خودمم اندومتریوز دارم جفتمون ینی مشکل داریم شاید ای وی ...

من دکتر بهم گفت ای یو ای کنه من نذاشتم گفتم من ای وی اف میخام میکرو هم میخام بکنم خودم مشکلی نداشتم این بار سونو دادم سه چهار تا فولیکول خوب داشتم بقیه هنوز کوچیک بودن گفت باز امپولا رو تا سه روز. بزنم روز چهاردهم پری برم ببینم کی نوبت عمل بهم میدن خیلی استرس دارم اجی ❤️ 

منم همسرم تحرکش زیاد خوب نیس هم شکلشهم اینکه خودمم اندومتریوز دارم جفتمون ینی مشکل داریم شاید ای وی ...

من آجی تمام آزمایشات رو دادم پرولاکتینم خوب بود ذخیره آم گفتن خوبه وضع تخمدانام هم گفتن خوبه فقط یکم در تخمدان چپم تنبلی دارم که اونم دارو میخورم کنترل شده قبلا خیلی جوش میزدم الان کمترشده خداروشکر لاغرم هستم ولی هی میگن بیا برو بیا برو.......خسته کننده است بخدا شوهرم عصبی شده صبرش تموم شده از شهرستان اومدیم بعد ترقوه اش هم شکسته اذیت میشه ولی باز میگم خداروشکر که زیاد بهمون گیرندادن اسپرم شوهرم قبلا ۱۰اونم گروه بی بود آ رو نداشت الان پودر اندروفرتی خورد شده ۳۵خیلی خوشحال شدم خدا بخواد کمک می‌کنه 

من آجی تمام آزمایشات رو دادم پرولاکتینم خوب بود ذخیره آم گفتن خوبه وضع تخمدانام هم گفتن خوبه فقط یکم ...

کفتم ک اینماه برای د‌ومین بار دارم ای یو ای میکنم

اگر نشد ای وی اف میکنیم 

انشالا نتیجه بگیری چی بگم خیلی سخته این مشکلات هزینه داره