جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اول پول ترم اول رو جور کن بعد ثبت نام کن اگه بتونی کاری داشته باشی ماهی ۳تومن داشته باشی هم خرج دانشگاه رو میده هم رفت وآمد پس ی کار نیمه وقت یا درست کردن ی چیزی تو خونه که تو دیوار بفروشی یا بدی دست فروش خیلی بهتره به درستی میرسی درد سر محیط کار و رئیس و....هم نداری
اول پول ترم اول رو جور کن بعد ثبت نام کن اگه بتونی کاری داشته باشی ماهی ۳تومن داشته باشی هم خرج دانش ...
بابام خیلی بیشتر از اینا داره ولی نمیده میگه ندارم
میگه اگه داشته باشمم نمیدم
مجبورم برم تو کارخونه ای جایی به عنوان کارگر تا پولشو در بیارم این تنها کاریه که میتونم انجام بدم بدون ریسک پولش جور بشه که اونم تایماش 12 ساعتیه باید از مهر برم آزاد
❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد
نمیتونی این مدلی به کلاسات نمیرسی از من میشنوی برو پیام نور شهریه کمتره کلاساش هم اجباری نیست کافیه ی رشته آسون بری که هم خوب پاس بشه هم درس عملی نداره شهریه کمتر میشه اینطوری با ماهی دو تومن هم کارت راه میافته
تا مهر میرم آزاد پول یکی دو ترمم در میاد بعد از یکی دو ترم یک ترم باز مرخصی بگیرم برم کار کنم تا بقی ...
تقریبا ترمی ۱۲ تومنه یعنی سالی ۲۴ البته فقط سال اول از سال بعدش بیشتر میشه هر سال یک ماه بهمن و سه ماه تابستون و فروردین رو میتونی بری سر کار ماهی چقدر کارخونه میده؟روی مرخصی حساب نکن چون اجازه نمیدن دو ترم بیشتر مرخصی بگیری