2777
2789

بابام حمایتم نمیکنه 

نمیخوام کنکور بدم ولی مجبورم تنها راهیه که برام گذاشته ولی میتونمم برم سر کار یکم دیرتر برم دانشگاه آزاد تا پولشو جور کنم 

لطفا راهنماییم کنین

تاپیک قبلمم توضیح دادم وخامت شرایطمو

انقدر عصبیه که حتی جرعت گفتن اینکه میخوام برم سر کارو هم ندارم 😔🤦‍♀️

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

الان شرط معدله اگ نمراتت خوب بوده و خیلی درس خونی بخون وگرنه برو سرکار برو آزاد

من نمراتم داغونه باید 20 تا کتابو ترمیم کنم

40 درصدم برا کنکور بخونم

اصلا مشخص نیست قبول بشم یا نه

اگه این بار قبول نشم دیگه نمیزاره حتی کنکور بدم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول پول ترم اول رو جور کن بعد ثبت نام کن اگه بتونی کاری داشته باشی ماهی ۳تومن داشته باشی هم خرج دانشگاه رو میده هم رفت وآمد   پس ی کار نیمه وقت یا درست کردن ی چیزی تو خونه که تو دیوار بفروشی یا بدی دست فروش خیلی بهتره به درستی میرسی درد سر محیط کار و رئیس و....هم نداری 

اول پول ترم اول رو جور کن بعد ثبت نام کن اگه بتونی کاری داشته باشی ماهی ۳تومن داشته باشی هم خرج دانش ...

بابام خیلی بیشتر از اینا داره ولی نمیده میگه ندارم 

میگه اگه داشته باشمم نمیدم

مجبورم برم تو کارخونه ای جایی به عنوان کارگر تا پولشو در بیارم این تنها کاریه که میتونم انجام بدم بدون ریسک پولش جور بشه که اونم تایماش 12 ساعتیه باید از مهر برم آزاد 

نمیتونی این مدلی به کلاسات نمیرسی  از من میشنوی برو پیام نور شهریه کمتره کلاساش هم اجباری نیست کافیه ی رشته آسون بری که هم خوب پاس بشه هم درس عملی نداره شهریه کمتر میشه اینطوری با ماهی دو تومن هم کارت راه میافته 

نمیتونی این مدلی به کلاسات نمیرسی از من میشنوی برو پیام نور شهریه کمتره کلاساش هم اجباری نیست کافیه ...

تا مهر میرم آزاد پول یکی دو ترمم در میاد بعد از یکی دو ترم یک ترم باز مرخصی بگیرم برم کار کنم تا بقیه شو برم نمیشه؟ 

رشته ای که میخوام مهندسی کامپیوتره میخوام حتما آزاد بخونمش😭🤦‍♀️

بابام اصلا نمیشه باهاش حرف زد انقدر عصبیه. این موضوعو دیگه چجوری بهش بگم😭😭😭😭

دیگ قلق باباتو پیدا کن بعدشم اولش عصبی میش 

دخترخاله منم باباش نمیزاشت کار کنه دخترخالم خیلی وزه بود انقدر پول خواست از باباش اونم نمیداد میگفت یا میرم سرکار یا خرجمو بدید

بعدا عادت کردن

دیگ قلق باباتو پیدا کن بعدشم اولش عصبی میش دخترخاله منم باباش نمیزاشت کار کنه دخترخالم خیلی وزه بود ...

بابای من زبون نفهم تر از این حرفاس 

میگه من تنها وظیفم جهیزیه دادنه بشین خونه یکی بیاد بگیرت پول برا چی بگیرم حتی همین نتمم الان ایرانسل رایگان بهم داد 😔💔

تا مهر میرم آزاد پول یکی دو ترمم در میاد بعد از یکی دو ترم یک ترم باز مرخصی بگیرم برم کار کنم تا بقی ...

تقریبا ترمی ۱۲ تومنه یعنی سالی ۲۴ البته فقط سال اول از سال بعدش بیشتر میشه هر سال یک ماه بهمن و سه ماه تابستون و فروردین رو میتونی بری سر کار ماهی چقدر کارخونه میده؟روی مرخصی حساب نکن چون اجازه نمیدن دو ترم بیشتر مرخصی بگیری 

تقریبا ترمی ۱۲ تومنه یعنی سالی ۲۴ البته فقط سال اول از سال بعدش بیشتر میشه هر سال یک ماه بهمن و سه م ...

دوستم همین رشته منو این ترم 9میلیون و خورده ای داده

کارخونه همون 10تومن اینا فکر میکنم بده اگه از الان برم تا مهر ماه میشه 50.60 میلیون فکر کنم

اگه باز بعدا دبه نکنه حالا که رفتی سر کار نمیخواو بری آزاد 😭🤦‍♀️💔

به هر حال تو حق داری بری سرکار محلشون نزار تهدیدشون کن

تهدید چی کنم اخه 

خواهرم خودکشی کرده بود میگفت ولش کن بزار بمیره 

الانم از خونه فرار کرده فقط به خاطر اخلاقای بابام