2777
2789

احتمالا دوستت ترم اوله  ترم اول عملیش کمه ارزونه اما از ترم های بعد خیلی گرون میشه اگه دوستت امسال ترم اول ۹ داده سال دیگه برات همون ۱۱ تا ۱۲ میشه اما ترم دوم واحد عملی داره گرونتره   اگه این ۵۰ تومن رو بزاری فقط برای درست و اون ۵ ماه رو که گفتم بری سر کار حتما میتونی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا دوستت ترم اوله ترم اول عملیش کمه ارزونه اما از ترم های بعد خیلی گرون میشه اگه دوستت امسال ت ...

آخه لعنتی بابای من داره و نمیده 😭😭😭😭😭😭😭😭

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

کجا رفته توم برو پیشش

خواهرم مطلقه با یه مردی که زن داره مجبور شده ازدواج کنه خودشم اونجا اضافه 😭😭😭😭💔

راستی بچه ها اون خورشت شمالی که گشنیز جعفری و تره و رب انار و گردو و سیر و مرغ درست میشه اسمشو نمیدونم برام ترکیبش عجیب بود اما واقعا خوشمزه و مجلسی و خوشگل بود اگه کسی فسنجون دوست داره اینم حتما دوست داره   ارزونتر از فسنجون میشه مخصوصا اونها که گردوی زیاد اذیتشون میکنه      ی خورشت دیگه هم هست کدو حلوایی و رب انار و مرغ این قیافش خوب نمیشه اما خوشمزه میشهبرای افراد مسن حرف نداره پوست مو کبد قلب بیشتر دارو حساب میشه تا غذا سبک و آرامش بخش    ما رو که یاد خاطراتمون انداخت کلی خندیدیم 

شاید هنوز روت حساب نمیکنه باورت نداره خودت میگی خیلی نمره هات خوب نیست باید خودت رو بهش ثابت کنی

چجوری ثابت کنم

میگه عرضه نداری 

راستی بچه ها اون خورشت شمالی که گشنیز جعفری و تره و رب انار و گردو و سیر و مرغ درست میشه اسمشو نمیدو ...

این چی بود این وسط 🤦‍♀️

برو سر کار پولهاتو الکی خرج نکن برو دانشگاه بهترین کارنامه رو جلو دستش بزار نمره آوردن تو دانشگاه ...

من جرعت گفتن اینکه برم سر کارو ندارم 😭