2777
2789
سلام چرا اگ با نسیم رضوان ثبت نام کنی رایگانه ولی اگ بخوای بری دفتر حرم یه فیش غذا بگیری همون ۸۰۰ تو ...

سلام عزیزم هر کسی نذورات داشته باشه بله 

اون مبلغ نذورات بوده شاید 

ما اینکار و کردیم فیش دادن 

باز در جریان نیستم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من حاضر بودم همون ۸۰۰ تومن رو بدم ولی یه بار غذاشو بگیرم برای مادرم ان شاءالله دعا کنید دوباره قسمت ...

انشالله من فردا عازمم حتما دعا میکنم واست 💕 انشالله امام رضا بطلبه راهی بشم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله من فردا عازمم حتما دعا میکنم واست 💕 انشالله امام رضا بطلبه راهی بشم

مرسی عزیزم دعا کن برام دوباره قسمتم بشه به زودی البته 

واقعا قسمتی از بهشته خیلی برام دعا کن🥹🥹

ان شاءالله حاجت روا بشی 

آلیس در سرزمین عجایب

سلام عزیزم هر کسی نذورات داشته باشه بله اون مبلغ نذورات بوده شاید ما اینکار و کردیم فیش دادن باز در ...

ن ما چنتا فامیلامون شمالی هستن رفته بودن برا غذاگفته بودن پرسی هشتصد میدن 

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

اولین برفی که اومد مشهد ما رفته بودیم حرم خیلی سرد و برفی بود چندتا خدام ژتون صبح داخل محوطه پخش میکردن به ما هم ۴ تا ژتون دادن رفتیم غذا خوری برای صبحانه 

رایگان بود هزینه نگرفتن اصلا اسم و کدوملی نپرسیدن

به نظرم خوبه که یهویی قسمت شه،ماچندباررفتیم مشهد ولی غذای حرم قسمتمون نمیشد تااینکه دفعه پیش که رفتیم من بارداربودم وبادخترم ومامانم وخواهرم داشتیم از زیارت برمیگشتیم که من خسته شدم و کنار وایسادم تاخستگیم دربره که درکناریمون باز شدویه اقا اومدبیرون وشروع کردبادخترم حرف زدن وبعدش رفت ویه پک غذا اورد وگفت من آشپزحرمم ودخترت منو یادنوه ام انداخت ونگو اونجا درپشتی آشپزخونه حرم بود

هشتصد هزار تومن یعنی؟

ااره بخدا ما چنتا فامیلامونم شمالی هستن رفته بودن گفتن پرسی هشتصد بعد پسرخاله شوهرمم اونجا خادمه اتفاقا چند وقت پیش بحثش شد حالا  اون گف پرسی ۷۵۰ ازاد باید پول بدی بهت غذا بدن

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

ن ما چنتا فامیلامون شمالی هستن رفته بودن برا غذاگفته بودن پرسی هشتصد میدن

پس نشنیدم عزیزم 

حتما هست چنین چیزی 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نه اصلا حتی خواهرم گف از گرسنگی داشتم میمردم رفتم‌گفتم این آشپزخانه امام رضاس اگه میشه به من یه غذا ...

اصلا به هیچ عنوان غیر از پرسنل و خدام کسی رو داخل آشپزخونه حرم راه نمیدن!

بعدشم پول کسی نمیگیره مگه جای بخش نذورات بری و نذری چیزی داشته باشی و اونجا پرداخت میکنی و اصلا ربطی به بخش آشپزخونه نداره

سعید😁هه!!!!!!!👍فقط فحش ندید😅