2777
2789
عنوان

بهرنگ علوی چیشده😱😱😨😨😨😨😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 62 پست
یکی زده شیشه ماشینشو شکونده و یه عروسک عجیب و ترسناکو با یه نوشته انداخته تو ماشین و رفته تو نوشته ه ...

ساختگی ب نظر میاد

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

هموون،پوستر سریالشو فرستادم منتظرم تایید بشهاین مردک حتی تو استوری هم بازیگر خوبی نیست

بعد از نقش فرزین تو هشت و نیم دقیقه باید توی اوج خداحافظی میکرد😄

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده

استوریاشو برو ببین  من نمیدونم ک😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

همش بخاطر جذب فالوره یکی از بلاگرا استوری کرد گفت به منم پیشنهاد دادن قبول نکردم ساده نباشید توروخدا

باو بهرنگ علوی بازیگدخ مگه بلاگرخ ک دنبال فالور باشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اینم پوستر سریال😒

عه فیلمه

باو بهرنگ علوی بازیگدخ مگه بلاگرخ ک دنبال فالور باشه

انقد زود باورید هر بلایی سرتون بیاد حقتونه

چند روز دیگه معلوم میشه خانوم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

انقد زود باورید هر بلایی سرتون بیاد حقتونهچند روز دیگه معلوم میشه خانوم

عزیزم نمیگم ک شما دروݝ میگی دورت بگردم مبگم دروݝم باسه واسه فالور نیس واسه جذب مخاطب برای سریاله

عزیزم نمیگم ک شما دروݝ میگی دورت بگردم مبگم دروݝم باسه واسه فالور نیس واسه جذب مخاطب برای سریاله

منظورم همین بود فقط جابه‌جا نوشتم😬😂😒💋

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»

همش بخاطر جذب فالوره یکی از بلاگرا استوری کرد گفت به منم پیشنهاد دادن قبول نکردم ساده نباشید توروخدا

بابا مگه یارو بلاگره که دنبال فالوور باشه طرف بازیگر معروفه خودش کلی هم فالور داره بنظرم داستان واقعیه

تبلیغه یه برنامس

تو مایه های اتاق فرار یا یه چیز این مدلی

فعلا دارن توجهارو جلب میکنن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منظورم همین بود فقط جابه‌جا نوشتم😬😂😒💋

😂😂😘😘

سلام تبلیغ ازازیل

😘😘😘