2777
2789
عنوان

باورم نمیشه توی سه هفته افسردگیم از بین رفت بیاین بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 42 پست
عزیزم کامل از بین نرفت ولی خیلی بهتر شده من افسردگی شدید داشتم چندین ماه الان با تلاش زیاد کمرنگ شده ...

خداروشکر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه کلا منع کنید از یه دارو بعضی ها مجبورن به استفاده از سرترالین مثل من و این عوارض چاقی برای همه ...

منع نکردم گفتم برید ب دکتر بگید اگ امکانش هس دارو ر تغییر بدن چون جوری وزن رومیبره بالا زوددد که تا بخای ب خودت بیای دوباره افسردگی میگیری بابت اضافه وزن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

برا مامان منم نوشتن ولی نمیدمش خیلی میترسم اخه اولش هم یمدت حال روحی بشدت بد میشه

یه دارو دیگه بگید مصرف کنن ب دکتر بگن چون این دارو اضافه وزن زیادی میاره برای اکثرا..

بفرمایین چطوری درمان شد؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منع نکردم گفتم برید ب دکتر بگید اگ امکانش هس دارو ر تغییر بدن چون جوری وزن رومیبره بالا زوددد که تا ...

خب حالا توصیه کردید 

ولی خب من بارها دیدم که یه سری ادمها میبینن همچین چیزهایی رو بعد بزور میخوان دارو رو تغییر بدن یا خودسرانه استفاده نمیکنن بعد مشکلشون خیلی بزرگ میشه 

بجز این اینو هم باید در نظر گرفت که خیلی از داروهای ضد افسردگی باعث چاقی میشه

خب حالا توصیه کردید ولی خب من بارها دیدم که یه سری ادمها میبینن همچین چیزهایی رو بعد بزور میخوان دار ...

فلوکستین مثلا رو من خیلی تاثیر خوبی داره و مهمترازاون لاغر میکنه ..چون اشتهارو کلا کم میکنه

خیلی برات خوشحالم که احساس خوبی داری.  سه هفته هم زمان خیلی خوب و منطقییه.

دارو و مشاوره معجزه می کنن. از هیچکدوم نترسین. زیر نظر متخصص هیچ اتفاق بدی براتون نمیفته. خوب می شین و دارو رو هم کم کم قطع می کنین. هیچ آدمی مجبور نیست زجر اضطراب و افسردگی و بقیه ی مشکلات روانی رو تحمل کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
فلوکستین مثلا رو من خیلی تاثیر خوبی داره و مهمترازاون لاغر میکنه ..چون اشتهارو کلا کم میکنه

خیلی خوبه که تونسته جای سرترالین رو پر کنه اما خب واقعا برای خیلیا اینجور نیست و بخازر برداشت و تفکر اشتباه فقط به خودشون اسیب میزنن