2777
2789
عنوان

باورم نمیشه توی سه هفته افسردگیم از بین رفت بیاین بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 42 پست

به نظر من دارو افسردگی رو خوب نمیکنه دارو مگه چیه که بخواد روح و روانتو خوب کنه فقط یه حال خوب سطحی بهت دست میده همین افسردگی نه با تراپی حل میشه و نه با دارو فقط و فقط خودتی که باید یه کاری واسه خودت بکنی

من خودم یه افسردگی گرفتم ولی شدید نبود روانپزشک زرتی واسه من دارو نوشت منم واقعا گارد نگرفتم و مصرف کردم یه تایم کمی ام حالم ادکی شد وای بعدش دوباره همین روال قبل خودم بودم ک حال خودمو خوب کزدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه که تونسته جای سرترالین رو پر کنه اما خب واقعا برای خیلیا اینجور نیست و بخازر برداشت و تفکر ...

شما کار درست رو بکن همیشه و به تجربه های بقیه ام گوش کن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عع شما هم اینجایید😍قبلا یادمه تو سایت دیده بودمتون حالتون چطوره؟ خوب هستین؟

بله الحمدالله خوبم. شما خوب هستین؟ با همین کاربریتون با شما صحبت داشتم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بله الحمدالله خوبم. شما خوب هستین؟ با همین کاربریتون با شما صحبت داشتم؟

خداروشکر

ان شاءالله همیشه خوب و سلامت باشید

خیلی ممنونم منم خوبم

بله من فقط همین کاربری رو دارم 

یادم نیست کجا ولی شما رو یادمه 

شاید تاپیک هاتون رو قبلا دیدم 

خداروشکران شاءالله همیشه خوب و سلامت باشیدخیلی ممنونم منم خوبمبله من فقط همین کاربری رو دارم یادم نی ...

کاری داشتین یا خصوصی پیام بدین یا تو تاپیکام کامنت بذارین. امیدوارم مطالبم رو بخونین و دوست داشته باشین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سرترالین دوستان نخورید وزنتون میره بالاااا بعد باید جون بکنید تابیادپایین جایگزین کنید با ی قرص دیگ

نه بابا من از دکتر پرسیدم گفت در این حد نیست که وزنو ببره بالا

خیلی برات خوشحالم که احساس خوبی داری. سه هفته هم زمان خیلی خوب و منطقییه.دارو و مشاوره معجزه می کنن ...

فدات عزیزم ان شاالله همیشه خوشحال باشی❤️

بله واقعا من شرایط سختی داشتم اصلا امید به یک درصد بهبود نداشتم

به نظر من دارو افسردگی رو خوب نمیکنه دارو مگه چیه که بخواد روح و روانتو خوب کنه فقط یه حال خوب سطحی ...

درسته من دارو رو بیشتری برای اینکه بتونم به کارام برسم و پنیک نشم گرفتم چون سطح اضطرابم بشدت بالا بود اما مشاور هم خیلییی تاثیر داره و در اخر این تویی که باید قدم برداری برای خوب شدن

درسته من دارو رو بیشتری برای اینکه بتونم به کارام برسم و پنیک نشم گرفتم چون سطح اضطرابم بشدت بالا بو ...

درسته ولی بعضیا فکر میکنن دارو که میخوری دیگه تمومه خوب میشی ولی اصل کار خودتی که باید تلاش کنی من وقتی شروع کردم به دارو خوردن دیگ خودمو ول کردم ولی دیدم نه اینطوری که نمیشه به خودم اومدم دیدم الکی الکی دارم خودمو داغون میکنم خداروشکر اینکه مشکلمم تا حدودی حل شد باعث شد بهتر بشم و این بهم انگیزه داد تا دوباره بلند بشم و حالمو اوکی کنم

نه بابا من از دکتر پرسیدم گفت در این حد نیست که وزنو ببره بالا

من تجربی گفتم .. وزنم خیلی رفت بالا رو هربدن یجوره حالا انشالله براشما پیش نیاد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست