جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مشکلتون چی هست منم میخام ای وی اف کنم😭😭😭😭اندپمتریوز دارم همسرمم مشکل اسپرم
منم همین طور. شوهرم مشکل داره خودمم ذخیره پایینم. دی اف ای شوهرم بالاست تانیادپایین ای وی اف نمیکنن. داغونم به خدا. میگم علاعم آندومتریوزچیه ازلگن درددارم میمیرم
عزیزدلم الهی ک موفقیت امیز باشه گلم...دیگ قدم میذاری ک مادرباشی ازالان باید سختیاشو بجون بخری...حالا بعد اینکه بچه بدنیابیاد مسولییت شروع میشه این زایمانو این چیزا،هیچی نیس.نگران نباش تومیتونی...دعامیکنم همه چی ب خیر و خوشی بگذره و هرچی صلاحته همون برات بشه🥰😘
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!