2777
2789
عنوان

کیا بعد از خیانت زندگیشون بهتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 111 پست
من چک نمی‌کنم اونم چک نمی‌کنه گاهی یه غری به هم می‌زنیم اما زود تمومش می‌کنیم

یه بار نصف شب ساعت سه گوشیشو برداشتم واتساپ و تلگرام نداشت نصب کردم چکش کردم اینیستاشو چک کردم هیچی پیدا نکردم خیلی حس بدیه . تو ظاهر وانمود میکنم که بهش اعتماد دارم ولی از درون آدم داغون میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی بچه توی زندگی باشه شرایط پیچیده میشهفک کنم خیلیا الان خیانت دیدن دیگه 😑

بله خیلیا الان خیانت دیدن مخصوصاخانوما مجبورن به خاطر یه سری مسائل کوتاه بیان اما هیچ مرد خائنی سربه راه نمیشه هیچ مردی 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
اگه یکبار دیگه تکرار کرد مث سگبندازش از زندگیت بیرون هرزه بودن اعتیاد اوره

باید رو خودم کار کنم زیاد امید نبندم درسته؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مردا اینجورین ک بدتر میشن.میگن خب اتفاقیه ک افتاده دیگه.زنمم ک اینکارو کرده پس من اشتباهی نکردم و م ...

مرسی که جمله آخریت رو نوشتی . نیاز دارم خوش باور باشم

مرسی که جمله آخریت رو نوشتی . نیاز دارم خوش باور باشم

آره عزیزم .البته منم شوهرم خیانت میکنه و مشخصه حتی با وجود خیانت کردن هم حالش خوب نیست.منم مهم نیس برام.

مرد خوبم پیدا میشه و مردی ک تصمیم میگیره خوب باشه.انشاالله زندگی شادی داشته باشی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شما هر دو خیانت کردین؟؟؟؟؟

جفتش در حد چت بوده . اول من اونم با دوست خودش بود فکر نمی کردم صمیمی بشم. اونم بعد از یک سال با یه خانم راه دور چت میکرد گفت تو خیانت کردی حالم بد شد منم کردم ... یک سال گذشته و فعلا خبری نیست

منم خیانت دیدم نمیگم زندگی بهتر شد چون زخمش عمیق میمونه خوب شدنیم نیست ولی خب اگه این اتفاق نمی اف ...

دقیقا منم معتقدم لازم بود کرک و پرش بریزه منم همینطور