2777
2789
عنوان

کیا بعد از خیانت زندگیشون بهتر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 111 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر من واقعا توبه کرده ولی اون حس اعتماد رو نمیتونم بهش داشته باشم همش دلم میخاد گوشیشو چک کنم با ا ...

من چک نمی‌کنم اونم چک نمی‌کنه گاهی یه غری به هم  می‌زنیم اما زود تمومش می‌کنیم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بله اما جفتشون که براشون اتفاق بیفته می‌شینن سر جاشون هیچکس به اون یکی طعنه نمیزنه دیگه

مردا اینجورین ک بدتر میشن.میگن خب اتفاقیه ک افتاده دیگه.زنمم ک  اینکارو کرده پس من اشتباهی نکردم و ممکنه دوباره تکرار بشه ک اکثرا تکرار میشه.چون هرچیزی اولش سخته‌.اولین سیگار،اولین پیک،اولین پارتی،اولین رابطه ی غیر عادی...ذات آدمیزاد اینه ک متاسفانه عادت میکنه ب گناه.فقط اولش سخته

البته مواردی هم هست ک دیگه تکرار نمیشه همه چی حتمی نیست که

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من ک همش آرزو میکنم شوهرم بمیره وقتایی ک یاد خیانتاش میوفتم یعنی اگه جلوم بمیره من بتونم نجاتش بدم ه ...

پس چرا یک سال بعد از خیانتش شوهر من مو کاشته بود اومد خونه غش کرد من کلی دویدم براش آب قند آوردم و نگرانش بودم؟ منم فکر میکردم بهتره بمیره اما در عمل نتونستم سنگدل باشم

بنظر من هیچوقت بهتر نمیشهاز یاد نمیره.دوم اینکه اون ادم یبار مرز و حریم رو شکسته .پس دیگه برام اهمیت ...

امیدوارم حالت سومی هم وجود داشته باشه  

منم خیانت دیدم نمیگم زندگی بهتر شد چون زخمش عمیق میمونه خوب شدنیم نیست  ولی خب  اگه این اتفاق نمی افتاد هرگز منو از شهر مادرش اینا نمی اورد شهر خودم زندگی کنیم

چون بعد این اتفاق کولی بازی ای شدید دراوردم تا ازون خرابشده راحت شدم بعد شیش سال غربت

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩