2777
2789
عنوان

شام ایرانی و رفتار السا فیروز آذر

| مشاهده متن کامل بحث + 3908 بازدید | 93 پست
فلور و بهاره دعواشون شد و پریدن به هم و فلور زد زیر گریهخیلی فصل مزخرفی بود کلا

واااااااای🫠

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ولله که اغراق نیست هیچکس به اندازه بازیگرا حفظ ظاهر بلد نیست

آخه کارگردان نمیتونه کسی و منفور کنه، مگه اینکه خود بازیگر منفور باشه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا مث نقش خوب و بد

خب این و بازیگر قبول نمیکنه چون شخصیتش بین مردم میره زیرسوال

این قسمتشو ندیدم ولی کلا فیروز آذر نچسب و بی اخلاقه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
آرهخواهر آدم شناسهمیگه السا گوشت تلخه کلامگه ندیدی به متین ام تیکه مینداخت

دقیقا. بنظرم واله و السا جفتشون آدمهایی هستن که نمیشه حس خوبی ازشون گرفت. 

من یه صحنه دیدم 

وسط غذا خوردن میگه برم دستشویی

بقیه شون هم پیاز میخوردن ملچ مولوچ میکردن با دهن پر حرف میزدن

دیدم کلا آداب معاشرت و غذاخوردن بلد نیستند 

چه انتظاری دارید 

بالعکس فریبا نادری واقعا باکلاس و سطح بالا بود هم خونه هم پذیرایی هم اتیکت و آداب خوردن خوب بلد بود و عالی

من یه صحنه دیدم وسط غذا خوردن میگه برم دستشوییبقیه شون هم پیاز میخوردن ملچ مولوچ میکردن با دهن پر حر ...

فریبا نادری و من ندیدم. ولی واله داوودنژاد خیلی با ولع و مثل گرسنه ها غذا میخورد و با دهن پر هم حرف میزد که نپسندیدم

من یه صحنه دیدم وسط غذا خوردن میگه برم دستشوییبقیه شون هم پیاز میخوردن ملچ مولوچ میکردن با دهن پر حر ...

منم همون قسمت رو فقط دیدم گفتم اینا دیگه کین😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
منم همون قسمت رو فقط دیدم گفتم اینا دیگه کین😂😂😂

به زور پول و پارتی خودشون و کشیدن بالا. وگرنه خیلیاشون واقعا بی فرهنگ و بی اصالتن

فریبا نادری و من ندیدم. ولی واله داوودنژاد خیلی با ولع و مثل گرسنه ها غذا میخورد و با دهن پر هم حرف ...

سرچ کن  فصل های قبله

با اینکه مهمانش حسودی و بی ادبی کرد ولی خیلی محترمانه برخورد کرد