نظرتون در مورد حرف واله داوود نژاد و رفتار السا چی بود؟ یه عده معتقدن واله واقعا هدفش این بود به داورها بفهمونه السا غذارو خودش نپخته و السا هم متوجه شده و باتندی جوابش و داده. از طرفی یه عده میگن السا کلا بی ادبه، اون از شب اول که غذای متین و نخورد و ادا درآورد و اینم از شب میزبانیش که احترام میهمانش و نگه نداشت. نظر شما چیه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی عنوانتو خوندم فک کردم داری راجع به سه نفر حرف میزنی
السا و فیروز و آذر 😂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
کلا شام ایرانی و یک قسمت اولشو خونه یکی دیدم همون قسمت که کمند بود
چقدر این برنامه فااجعه ست اخه
توهین به شعور مخاطبه بیشتر یه دورهمی بین بازیگراست تا یک برنامه برای مخاطب
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا