2777
2789
چون عزیزم موجودات ماورائی از لحاظ انرژی در سطح خیلی پایینی هستند و حرف زدن راجبشون باعث جذب انرژی من ...

وای اررررره برامن پیش اومده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا میگن داخل فضا موجوداتی هستن ک هزاران هزارسال علمشون ازما جلوتره.

و ماها شاید بازیچه دست اونا باشیم

میگن ما احتمالا رو کره زمین اولش نبودیم چون زود عمرمون تموم میشه، احتمالا مارو از یه سیاره دیگه تبعید کردن اینجا 

😅نه عزیزمچون رفتم امضام زدم متاهل ارور داد که تاریخ تولد الزامیه براهمین اینجوری زدم

چن جا کامنت گذاشتی خوندم

کنجکاو شدم پروفایل و بیو رو دیدم

میدونی ما چرا این ساعت شب تو سایتیم؟ 

وای یعنی چه شکلین نصف شبی کنجاوم کردی

توی اقیانوس آرام ی جایی هس ک کل کشتی هارو بداخل خودش میکشه تاحالا هیشکی نتونسته بفهمه اونجا ب کجا ختم میشه

آخرش معلوم نیس

حتی تکه های کشتی ها هم پیدانشده

وای اررررره برامن پیش اومده

و نکته مهم تر هرچی ارتعاش و انرژیتون پایین بیاد اون ها هم جذبتون میشن 

بخاطر همین میگن راجب اینجور چیز ها نباید حرف نزد 

درسته کاملا قبول دارم وجود دارم ولی هیچوقت تو این دسته از تاپیک ها شرکت نکردم یا مثل الان اصلا نظرات نخوندم😅

متاهل🧸

من ندیدم ولی میگن ۵ درصد دریاها و اقیانوس ها کشف شده یعنی فکرشو بکن اون زیر دریاها ی دنیایی هس با مو ...

پری دریایی که هست در واقعیت و مشهوده

اما اینکه میگی کاملا موافقم

کی میتونه کف دریا رو کشف کنه

حتی نظریه هست که جهان دیگری زیر مثلث برمودا موجوده