2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

58 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم ۱۸ ماهش تموم شده و چون خیلی لاغر شدم و اذیت میشم میخوام کم کم از شیر بگیرمش ولی خیلی وابسته است و فقط با شیر می‌خوابه یکی از سینه هامو ار بعدازظهر بهش ندادم تجربه داید ک چجوری بگیرم ک زیاد اذیت نشه تو خوابیدن و اینا 

عزیزم ۱۲ روز طول میکشه

از ساعت ۶ تا ۸ صبح شروع کن روز اول این تایمو شیر نده

روز دوم ۶ تا ۱۰ صبح

روز سوم ۶ صبح تا ۱۲ ظهر

چهارم ۶ صبح تا ۲ ظهر

همینطور دو ساعت دو ساعت اضافه کن

بعد ۱۲ روز بچه کامل دیگه از شیر گرفته میشه

و خیلی هم اینجوری کمتر اذیت میشه

من به این روش خیلی خوب دخترمو از شیر گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ۱۲ روز طول میکشهاز ساعت ۶ تا ۸ صبح شروع کن روز اول این تایمو شیر ندهروز دوم ۶ تا ۱۰ صبحروز سوم ...

ما اینجوریم ک ساعت دوازده می‌خوابیم تا دوازده ظهر البته دخترم بلند میشه شیرمیخوره

طی روز بهش شیرنمیدم فقط یه وعده برای خواب عروس میدم 

به نظرت من چیکارکنم دخترم دوسال و یک ماهشه

اسمم سیندخت هست 
ما اینجوریم ک ساعت دوازده می‌خوابیم تا دوازده ظهر البته دخترم بلند میشه شیرمیخورهطی روز بهش شیرنمیدم ...

عزیزم فرقی نداره

کلا از شیر گرفتن باید کم کم وعده های شیر کم بشه

اگه سر یه ساعت های ثابتی شیر میخوره کم کم وعده ها حذف بشه

اگر نه کم کم باید تایم شیر دهی کم بشه

و شیر شب آخرین مرحله قطع میشه

اصلا اینکارو نکنیامن پیش روانشناس رفتمخیلی از نظر روحی بچه اونجوری آسیب میبینهشک بزرگیه قطع یه دفعهچ ...

نه ولی هم خودشو با شیر سیر میکنه دکترش گفت بهتره بگیری هم خودم ب شدت  لاغر شدم