2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 160 پست

بچه ها جالبیش اینجاس این همکلاسیم چن نفری تو روش گفتن با پارتی رفتی

همه خب حقیقتو میدونن دیگه.اینم بش برخورده که وااای من اگ پارتی داشتم قبول میشدم دیگه کد نمیخوردم که من پارتی ندارم

بعد ماعم میخندیم ک تو عالم ادم پارتیت بودن باز نتونستی قبول شی حتی بااون حال

و افتادی. و ب لطف اونا رفتی قبول شدی.

حالا همه میدونن چی ب چیه دیگه... ولی ارزش نداره بااونجور ادم هم کلام شی

همونا میان حق ماها رو میگیرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤕🤕🤕 متاسفم برای جامعه واقعا . یکی از هم مدرسه ای های منم سر جلسه نهایی پشت من نشسته بود مراقب بهش ...

متاسفم

من اینارو میبینم حرصم میگیره...

خدا لعنتشون کنه 

تا گرون اخرشو بالا میارن بخدا

فک نکنن زرنگن.

بچه ها جالبیش اینجاس این همکلاسیم چن نفری تو روش گفتن با پارتی رفتیهمه خب حقیقتو میدونن دیگه.اینم بش ...

🫠🫠

درک میکنم بیشتر حق تجربیا خورده میشه اونهمه تلاش و زحمت بخاطر یه سهمیه بر باد

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

شانس نداریم خواهرحالا اگه من میرفتم پزشکی سهمیه ۵ درصدی هم نداشتمراستی منطقه ۳ هستم بنظرت با این اوص ...

اره منطقه ۳ خیلیی خوبه . حتی برای رشته ریاضی بهتر از سهمیه ۵ درصد هم هست . 💕

مطمین باش قبولی قشنگم نگران نباش فقط امسال خیلی تلاشتو کن 💕

متاسفممن اینارو میبینم حرصم میگیره...خدا لعنتشون کنه تا گرون اخرشو بالا میارن بخدافک نکنن زرنگن.

آخه فکرکن سهمیه ۲۵ درصد 

خجالت نمیکشن !

اینا اصن تلاش هم نمیکنن برا قبولی تهش پز دادنش ب ما میرسه 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اره منطقه ۳ خیلیی خوبه . حتی برای رشته ریاضی بهتر از سهمیه ۵ درصد هم هست . 💕مطمین باش قبولی قشنگم ن ...

چشم سعی میکنم تنبل بازی در نیارم

فقط نگرانیم برا نهایی هست ک مبادا رد شم از دانشگاه بمونم استرس اونم گرفتم

چشم سعی میکنم تنبل بازی در نیارمفقط نگرانیم برا نهایی هست ک مبادا رد شم از دانشگاه بمونم استرس اونم ...

نه بهچیزای خوب همیشه فکر کنم. نهایی ها اتفاقا بخونی خیلی کمکت می‌کنه خیلیییی براش بخون و تمرین کن خیلییی مهمه  

عزیزانی ک نمی‌دونین کد چیه چن دسته کد وجود داره برای رد صلاحیت در دانشگاه فرهنگیان

یه کد برای نرسید به حد نصاب علمی هست ک یعنی تراز رتبه و سابقه تحصیلی تون خوب نبوده

یه کد هم مخصوص رد بابت گزینش عقیدتی و سیاسی هست که همون مصاحبه ترسناک هست 

یه کد دیگ هم برای رد در در مرحله تحقیقات از همسایه ها و معرف هاتون هست که ببینن چقدر حقیقت رو گفتین

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

عزیزانی ک نمی‌دونین کد چیه چن دسته کد وجود داره برای رد صلاحیت در دانشگاه فرهنگیانیه کد برای نرسید ب ...

یه سوال

از همسایه و...میان تحقیق،خودمون میگیم کجا ها برید تحقیق؟یا خودشون؟من دوستم میگف کسایی ک میخام تحقیقمو بکنن ازشون رو خودش شمارشون رو دادم....

حالا چجوریه؟

و اگه کلاسی جایی بریم ،میتونم ب اون مصاحبه گر بگم اونجاعم بره تحقیق؟

چجوریه؟بم توضیح میدی

یه سوالاز همسایه و...میان تحقیق،خودمون میگیم کجا ها برید تحقیق؟یا خودشون؟من دوستم میگف کسایی ک میخام ...

معمولا یه برگه مشخصات پشت و رو باید کپی بگیری و داخل اون بعد از مشخصاتت یه جدولی هست برای مشخص کردن معرف هات که تحقیقات گزینش اونا و چند تا عامل دیگ رو بررسی می‌کنه معرف هایی ک ازت می‌خوان دو تا از دوستای صمیمیت و یک یا دوتا از همسایه هاتون هست نکته دوم اینه ک ن فقط اونایی ک شما میگین نمیرن ممکنه از مغازه نزدیک خونه تون بپرسن حتی ممکنه که بیان محل زندگی تون و از نزدیک پوشش تون رفتارتون و رفتار خانواده تون رو بپرسن و زیر نظر بگیرن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

یه سوالاز همسایه و...میان تحقیق،خودمون میگیم کجا ها برید تحقیق؟یا خودشون؟من دوستم میگف کسایی ک میخام ...

فقط دو تا از دوستای صمیمیت و دوتا از همسایه ها رو به عنوان معرف ازت می‌خوان بعدم خیلی زرنگن به یک یا دو نفر از معرف هات زنگ میزنن و بعد هم از مدرسه مغازه های اطراف تون یا دانشگاه تون سابقه شما رو در میارن 

نه بهچیزای خوب همیشه فکر کنم. نهایی ها اتفاقا بخونی خیلی کمکت می‌کنه خیلیییی براش بخون و تمرین کن خی ...

یه سوال معدل دوازدهم و یازدهمت چند شد 

و خبر داری ک با تراز یا رتبه چند میتونیم سراسری قبول شیم؟