2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ثبت نام نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 162 پست
چرا

معلم شدن خیلی اذیت می کنه آدمو

تجربه خودمو گفتم که الان دو ماهه سرفه رهام نمی کنه چون فرصت التیام به گلو و حنجره م داده نمیشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مرسی گلم

عزیزم الان پیامای بالاتر و بخون کامل توضیحشو گذاشتم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تایید نمرات؟پشت کنکوریا همون نمرات دوازدهم رو تایید میکنن درسته؟

اره فقط دوازدهم 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

کد ۶ خورد قبول شد.؟ چه بیشعورن ؟ معدل ۱۴ ؟؟؟؟ اینجا واقعا داره حق ما خورده میشه من معدل کتبین بالای ...

اره راس میگم

بقران اگه اینور اونور بگم

اره همینطوریه با کد۶ قبول شد

ببین دارم میگم پارتی داشت.هم اخلاقن بد بود.نه که بد اخلاق ها منظورم اون نیس😂ینی اخلاقی

حجاب نداشت

معدل ۱۴

اره متاسفم 

حرومه دیگه پولش

زمان برای ثبت نام کنکور باز کی تمدید میشه

دیگه نمیشه فکر نکنم 

تا ثبت نام بعدی که برای کنکور مرداد هست

قضیه کد چیه

توی فرهنگیان کد ۳ قبول هستی . بقیه کد ها به هر دلیلی رد شدی ، کد ۶ یعین دعوت به مصاحبه نشدی اما امکان اینکه قبول شده باشی بوده ( چون ملاک دعوت به مصاحبه فقط کنکور اختصاصی رشتت و کنکور اختصاصی فرهنگیان هستش ) 

یعنی هنوز تراز نمرات نهایی و تراز مصالحه دخیل نبوده 

قضیه کد چیه

کسایی ک قبول نشن بخاطر دلایلی ممکنه کد بخورن.کد ۵ یعنی یجایی مشکل داشت و به احتمال ۹۰درصد قبولی

کد ۶یعنی کلا افتادی و راهی نیس.ولی این همکلاسیم با پارتی رفت 

بااینکه افتاده بود

معلم شدن خیلی اذیت می کنه آدموتجربه خودمو گفتم که الان دو ماهه سرفه رهام نمی کنه چون فرصت التیام به ...

هر شغلی اذیت خودشو داره خیلیا تو شرایط و وضعیت بد ب سر میبرن و یا حتی بدتر 

مجبوریم.

اگه اینم قبول نکنیم یا باید آواره و آویزون خانواده باشیم یا بریم دنبال حرفه،آزاد ک اونم باز همین بساط رو داره

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هر شغلی اذیت خودشو داره خیلیا تو شرایط و وضعیت بد ب سر میبرن و یا حتی بدتر مجبوریم.اگه اینم قبول نکن ...

هر تصمیمی می گیری ایشاللا که موفق باشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
توی فرهنگیان کد ۳ قبول هستی . بقیه کد ها به هر دلیلی رد شدی ، کد ۶ یعین دعوت به مصاحبه نشدی اما امکا ...

برای سراسری هم کد داره؟

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هر تصمیمی می گیری ایشاللا که موفق باشی

مرسی امیدوارم زودی خوب بشی ما هم دچار این سرماخوردگی بودیم...

اره راس میگمبقران اگه اینور اونور بگماره همینطوریه با کد۶ قبول شدببین دارم میگم پارتی داشت.هم اخلاقن ...

🤕🤕🤕 متاسفم برای جامعه واقعا . 

یکی از هم مدرسه ای های منم سر جلسه نهایی پشت من نشسته بود مراقب بهش گفت چرا برگت خالیه ؟سریع ی چی بنویس ما می‌خوایم بریماااا ، دختره گفت نه ی چیزیایی نوشتم . 

فکر کنم سهمیه ۲۵ درصد داشت چون الان دندون شیراز میخونه 😐

اینا می‌خوان بعدا دکتر بشن 

🤕🤕🤕 متاسفم برای جامعه واقعا . یکی از هم مدرسه ای های منم سر جلسه نهایی پشت من نشسته بود مراقب بهش ...

شانس نداریم خواهر

حالا اگه من میرفتم پزشکی سهمیه ۵ درصدی هم نداشتم

راستی منطقه ۳ هستم بنظرت با این اوصاف میتونم قبول شم

آخه خیلی ذوق دانشگاه رفتن دارم چندین ساله