2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اثرات بیماریه. لامصب دست بردار نیست خودتونو تقویت کنید با قرص جوشان ویتامین ث و زینک با جوشان مول ...

اره احتمالا بعد  همین آنفولانزا  که گرفتم اینجوری شدم ولی همش نگرانم چیز دیگه نباشه

خب من تا بیست روزی سرگیجه را داشتم کم کم خوب شد اولش میخواستم برم مغز و اعصاب تا برام ام آر ای انجام بده چون خیال میکردم مشکل دارم بعد به خواهر شوهرم گفتم متوجه شدم این ویروسه این شکلیه و اونم گرفته. دکتر که گفت آنفولانزاست نگران نباش خودش میره 

اره احتمالا بعد همین آنفولانزا که گرفتم اینجوری شدم ولی همش نگرانم چیز دیگه نباشه

نگران نباش. ذهنتو صاف کن. بد به دلت راه نده. آنفلولانزا می کشه و زنده میکنه. عوارضش میمونه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خب من تا بیست روزی سرگیجه را داشتم کم کم خوب شد اولش میخواستم برم مغز و اعصاب تا برام ام آر ای انجام ...

من رفتم  بیمارستان هم سی تی دارم هم چکاپ هم نوار قلب همش اوکی بود  فقط بهم یه قرص بتاهیستین داد

اره احتمالا بعد همین آنفولانزا که گرفتم اینجوری شدم ولی همش نگرانم چیز دیگه نباشه

اگه بلد باشین بادکش کتف بندازین هم گردش خونو زیاد میکنه هم سرما خوردگی کهنه رو درمان میکنه

اگه بلد باشین بادکش کتف بندازین هم گردش خونو زیاد میکنه هم سرما خوردگی کهنه رو درمان میکنه