2777
2789

الان تا کمرمه تا ب حال انقد موهام بلند نذاشته بودم این اولین باره دلم میخاد برسه تا باسن بنظرتون تا کی میرسه . رفتم رنگ مشکی زاق کردم دیگه گفتم رنگشون نکنم آسیب می‌بیننه و اینکه هیچ رنگیم بهم نمیومد پوستم گندمی روشنه سنمم میبرد بالا هر رنگی میزدم فانتزیا هم ک سریع میرف 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکسالمن خودم تجربه موی خیلی بلند دارمشاید یکسال هم بیشتر بشهبستگی به سرعت رشد موهات داره

خوبه یکسال. رشد موهام معمولیع راهی هست رشدش بیشتر بشه و پرپشت تر ؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکی دو سال البته اگه موخوره داشته باشه خیلی بلند نمیشه دیگه

چطوری رشدشون بیشتر کنم و پرپشت تر بشن

خوبه یکسال. رشد موهام معمولیع راهی هست رشدش بیشتر بشه و پرپشت تر ؟

متخصص پوست برو ببین مزو تراپی رو بهت پیشنهاد میکنه یا نه

اگه رشدش معمولی باشه معمولا طی یکسال ۱۰ سانت بلند میشه

متخصص پوست برو ببین مزو تراپی رو بهت پیشنهاد میکنه یا نهاگه رشدش معمولی باشه معمولا طی یکسال ۱۰ سانت ...

مرسی‌گلم

پرپشتیو نمیدونم ولی شنیدم زینک خوبه.روغن نارگیل و بادوم تلخم بزنی به انتهای مو مو رو تقویت میکنن

مرسی‌گلم