2777
2789
حس میکنم دروغه مگه میشه چن سال هیچی نخوری؟:/ آخه اصن دیگه چیزی ازت باقی نمیمونه

ی جا یکی از گروگانها میگفت بیدارمون میکردن مجبورمون میکردن غذا بخوریم بعد ی جا میگه فقط نون لواش می‌خوردیم ی جا خوندم میگفت تا همه به زور نمیخوریم سفره رو جمع نمیکردن    جالبه برای گروگان‌های که تو مستراح حموم میکردن اونم دو هفته یکبار و هرکدوم رو ی گوشه خونه بسته بودن سفره پهن میکردن    ی چیزی این وسط حذف شده  ی چیزی که هم گروگان گرفته شده ها نمی‌خوان بگن هم گروگان گیر ها نمی‌خوان بگن   چطور با نون لواش و اون همه مخدر اینقدر سالم هستن حداقل باید شبیه معتادها بودن   دیدی معتادها حتی ده سال بعد ترک و با کلی ورزش و.... بازم قیافشون تابلو و مشخصه اما اینا .....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین رو میگم.اصلا آقا وکیل بوده یعنی هیچ پرونده ای تو دستش نبوده؟طبیعتا یه پول پیش پرداخت واسه ه ...

کلا داستانشون ضد ونقیض هست مگه میشه تو اون محله که چند سال ساکن بودن یکی از همسایه ها سوپری نونوایی شک نکنن تو اون خونه چخبره دری که باز میشه که میره داخل اون خونه کی میاد بیرون کل ماجرا رو نگفتن بعد گفتن فقط نون لواش خوردیم اگه سه سال با نون لواش زنده موندن الان باید سوءتغذیه میگرفتن اون همه داروهایی ک میگن خوردن مگه میشه سالم موند طرف چهارتا قرص بخوره اور دوز میکنه یا معده رو میپکونه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ی جا یکی از گروگانها میگفت بیدارمون میکردن مجبورمون میکردن غذا بخوریم بعد ی جا میگه فقط نون لواش می‌ ...

دقیقا

اگه واقعیتم داشته باشه خیلی چیزارو نمیگن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

به خدا برگ برام نمونده دیگه!!! بعد ما میشینیم تو خونه خودمون میگن تو منزوی ای گوشه گیری ،دوست پیدا کن و رفت و امد کن و  فلان!!!! این چیزا کابوس برام برای همین دوست ندارم به کسی نزدیک بشم  و زیاد اعتماد ندارم به غریبه ها خوندنشم اذیتم کرد چه برسه اتفاق بیفته ،حالا این خانواده ایا خوب بشن  یا نشن  هزار سال طول میکشه ،چقدر عذاب کشیدن

حرفای عجیب و غیر قابل باور که اینیکی رو پلیس گفته گروگانگیرها به کودک گروگان دارویی میدادند که نتواند راه برود بعد به انها گفتند مادربزگش او را جادو کرده !!!!! زن و شوهر گروگان گرفته شده از دست مادربزرگ ناراحت شدند و با او درگیری داشتند و الان بخاطر فوت مادربزرگ عذاب وجدان دارند!!!! یعنی حرفهای گروگانگیر رو قبول کردند با مادر خودشون درگیر شدند توی اون اوضاع و احوال ؟؟؟ بعد اخه جادو !!!! پدر خانواده وکیل است،  جادو ؟؟؟ و اینکه جسد این مادربزرگ بیچاره را چکار کردند؟ توی همان خانه نگه داشتند لو نرود ؟ در باغچه دفن کردند؟ یا یک مراسم ختم محترمانه هم این وسط گرفتند و به طور قانونی در گورستان دفن شده،🙄، پزشکی قانونی و گورستان و غیره هم هیچ مورد مشکوکی متوجه نشدند !!! 

هیچ چیز قابل باور نیست 

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 
کل جریانش خیلی غیرواقعی به نظر میاد. چجوری سه سال رنگ آفتاب رو ندیدن و غذای خوب نخوردن ولی اونقدر سا ...

اخه قبل گروگان گیری زنه گروگان گیر با اینا رفت و امد داشته و بهشون گفته بوده اینکه پسر کوچکشون از هوش میره چون مادر بزرگش دعا جادو کرده زن و مرد با مادر بزرگه درگیر شدن و اون کشته شده گروگانگیره اتویی از خانواده داشته که لو نمیرفته

من‌که فک میکنم یه اشنایی به اونا سفارش داده گروگانگیری کنند چون اموال تمام به اسم پدر زن و دختره بوده و دوماده چیزی بنامش نبوده سه تا ماشین خونه و دفتر وکالت را پدر زنه را گروگانگیرا میبردن بنام میزده و میاوردن و میگفت صدات دربیاد بچه هاتو تو خونت میکشیم

تو قضیه باغ فیض تهرانم اخرش معلوم شد دوماده ۴ میلیارد داده بوده که همرو بکشن و ارث به بچه دوماده برسه و دوماد صاحب شه 

جسد اونو چیکار کردن ؟؟

جسد را بردن دفن کردن فکر کن دختر خانواده و دوماده هم باهاشون رفتن و گروگانگیرا گفتن اگر صدا کنید بچه هاتونو تو خونتون میکشیم بعد پزشک قانونیم جواز دفن صادر کرده...از ترس مرده بوده

الان گروگان گیرها دستگیر شدند؟

گروگانگیرا دعوا کردن و صداشون رفته خونه همسایه ها یکی شک کرده زنگ زده پلیس اومدن و دیدن اینجوریه !

وقتیکه کسی پیگیر داستان میشده گروگانگیرا گوشی میدادن دست خانواده و میگفتن اس ام اس بده که ما خوبیم و رفتیم خارج و خونه را فروختیم به همسایه و دوست اشنا اینارو میگفتن

به فامیل درجه یک اس ام اس میدادن که حالمون بده بیاید از ما مواظبت کنید میومدن و اونارم میگرفتن برادر و خواهر خانومه