2777
2789
عنوان

کنکوریا شماعم اینجوری اید

53 بازدید | 7 پست

تا یکم از درس دور میشم،حتی در حد یساعت،استرس میگیرم و همینکه کتابو میگیرم دستم و یکم میخونم،ارامش برمیگرده بهم🤕خسته شدم نمیدونم چیکار کنم،رفتم باشگاه ثبت نام کردم،بعد تو باشگاه میگم زود تمرینو انجام بدم برم خونه سر درسم،یا دیشب ساعت ۴ اینا دیدم خوابم گرفته درسو گذاشتم کنار،بعد تا ۵ خوابم نبرد تو جام،بعد استرس گرفتم ک میتونستی این یساعتو درس بخونیی و...انقدر رفتم تو فکر پاشدم برقو روشن کردم شروع کردم ب خوندن،بنظرتون راهش چیه ک کنترل کنم این استرسو

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

واییی چقدر شبیه منننن 

لایکم کن اگه راهکار بود ببینم🥲

ببین من ۵صبح تا۵عصر میخونم (۱ساعتم صبحونه ناهار شام)

بعد ۶ساعت خالص هم نمیشه استراحم از۶عصرتا۱۲شب یذره فیلم میبینم یذره میرم تو گوشی گیم میزنم ولی عذاب وجدان میگیرم 

۱۲هم میخوابم

اخه۱۲ساعت بسه خب ولی قانع نمیشم 

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییی چقدر شبیه منننن لایکم کن اگه راهکار بود ببینم🥲ببین من ۵صبح تا۵عصر میخونم (۱ساعتم صبحونه ناهار ...

تایم مطالعت خوبه

واقعا هیچ کاری نمیتونم کنم،هر کاری میکنم میگم بدبخت شدم و... و زودتر تمومش میکنم اون کارو تا برم سر درسم🥲😂

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
تایم مطالعت خوبهواقعا هیچ کاری نمیتونم کنم،هر کاری میکنم میگم بدبخت شدم و... و زودتر تمومش میکنم اون ...

یازدهم انسانی ام می‌خوام حقوق بیام وکیل شم 😭

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..