2777
2789
دختر منم ۱۳ ماهشع. بدون پستونک نمی‌خوابه. می‌خوام ازش بگیرم نمی‌دونم چجوری !! نمیشه بدمزه کردش ، خود ...

نه میگن اینکار از نظر روانشناسی خوب نیست اسیب میزنه بچه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پستونکو ازش بگیر قیچی کن یچیزی بزن بهش که بوی بد بگیره بعد بیار بگو اه چقدر بدبوعه و چمیدونم سوسک رفته روش کثیف شده بعد بزارش رو پات ی اههنگ لالایی هم براش بزار تکونش بده بخوابه برامنکه این روش جواب داد و حتی شب اولم گریه نکرد دوبار نق زد بهم بده ها ولی گفتم اخ شده سوسک رفته روش دیگه خوابش برد 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

عزیزم پستونکو ازش بگیر قیچی کن یچیزی بزن بهش که بوی بد بگیره بعد بیار بگو اه چقدر بدبوعه و چمیدونم س ...

وابستگیش زیاد بود؟ اصلا دلم نمیاد خیلی دوسش داره 🥲 میبینش چشاش برق میزنه 🫠

وابستگیش زیاد بود؟ اصلا دلم نمیاد خیلی دوسش داره 🥲 میبینش چشاش برق میزنه 🫠

اره خیلی وابسته بود بطوریکه یبار رفتیم ی شهر دیگه یادم رفت پستونکشو ببرم خیلی اذیت داد مجبور شدیم نصف شب تو شهرغریب دنبال داروخانه شبانه روزی بگردیم براش پستونک بخریم ولی خدارو شکر پاره کردنش و اینکه گفتم سوسکی شده و بو میده جواب داد حسابی خستش کردم بعدم روپام با لالایی خوابوندمش

اره خیلی وابسته بود بطوریکه یبار رفتیم ی شهر دیگه یادم رفت پستونکشو ببرم خیلی اذیت داد مجبور شدیم نص ...

چی زدی بو گرفت؟ شبهای بعدش یا فرداش یادش نبود بگه؟ دخترم از خاب پا میشه یهو صداش میکنه میخادش

چی زدی بو گرفت؟ شبهای بعدش یا فرداش یادش نبود بگه؟ دخترم از خاب پا میشه یهو صداش میکنه میخادش

پستونک کهنشو نگه داشته بودم چون ازش استفاده نشده بود ی مدت زیاد خودش یخورده بو گرفته بود منم نشستمش پارشم کردم گرفتم جلو بینیش گفتم ببین چه بوی بدی میدهه اخ شده باباهم نیس برا پسرم پستونک بخره گفتم الان من پسرمو میخوابونم براش لالایی میزارم بخواب بابا اومد میگم برا پسرم بخره باز خلاصه راضیش کردم بعد یهو میگفت همونو بشور بهم بده میگفتم نه سوسکی شده نمیشه بدمت صبح هم بیدار شد سراغشو گرفت باز بغلش کردم گفتم بابا نیومده که بیا بغلم دستمو بگیر بخواب شکرخدا دستمو گرفت خوابش برد دیگه بعد دوروز اصلا کلا یادش رفت سراغشو نگرفت