2777
2789
عنوان

نامزدم پرید ب جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 47 پست
نه واقعا اخه برام مهمه

خب خودت ازاین طرز حرف زدن چه حسی میگیری واقعا؟

ینی چی ازاینایی نیستی که عقده شوهر دارن یاچراباید جاری برگرده بابرادرشوهرش اینطوری بحث‌کنه اصلا نامزدت مرد گنده چیکاربه این حرفای خاله زنکی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه دوست بهت میگم آدمای سمی رو نادیده بگیر

چون حرفی بزنی ورق رو بر میگردونن بر علیه خودت‌

منظورمه همون جوابم نمیدادی که شوهرت اشاره کرده گفته چیزی نگو خودت یاد بگیر چیزی نگی خوک با آب دماغش 

و آب دهنش هم ترو میخواد کثیف کنه هم خودشو

تووارد بازی کثیفش نشو نشنیده بگیر رد شو

از نامزدت پرسیدی چرا یهو همچین رفتاری نشون داد ؟

اره گفت نمیخوام به تو تیکه بندازه از الان باهات بد شه ولی حس کردم یه دلخوری هم بینشون بوده چون خیلی سریع واکنش نشون داد نمیدونم

جالبه هزاران تاپیک رو همین جا خوندم که داخل همچین ماجراهایی، نامزد طرف یا شوهرش، طرف هیچ کس رو نگرفته یا لااقل طرفداری زنش رو نکرده بعد همه میگن وای چه شوهر بی تفاوت و خاله زنکی! 

حالا اینجا که شوهر استارتر طرفداری زنش رو کرده همه میگن چه خاله زنک! عجیبه. 

خب خودت ازاین طرز حرف زدن چه حسی میگیری واقعا؟ینی چی ازاینایی نیستی که عقده شوهر دارن یاچراباید جاری ...

نه نه دخترخالش خیلی دختره ساده ای هس نامزد خودمم بهم گفت دخترخالش حرفای بی ربط زیاد میزنه اگه خسته شدم برم پیش خودش ولی خیلی هم مودبه یعنی خانواده نامزدم خیلی اروم و مودبن اما خودمم از این برخوردش با زن داداشش شوک شدم حس کردم یه خصومتی بینشون هست نمیدونم بخدا گیج شدم

جاریت مشخص از این عقده‌های سلیطه اس باهاش در نیوفت خیلی عقده داره مشخصه

ولی ایول که نامزدت اینجوری پشتت در اومد خوشم اومد 😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍