2777
2789
عنوان

آقایون سایت اگر دختری بهتون بگه علاقه داره بهتون ری اکشنتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست
اخه شما یه سری اختلالای هورمونی رو‌کردی سر تیتر زندگیت دختر اینجوریه پسر اینجوری راه انسانیت یکیه ف ...

احسنت و درود بر تفکر پختتون برادر عزیز 🌹👌

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اخه میدونید میگن این تو اقایون هست که فقط اونا باید ابراز علاقه کنن و دید جالبی ندارن خانم بگه شما م ...

من به شخصه قبول ندارم این حرفو . چرا نباید یه خانم از حس درونیش به آقا بگه ؟ البته اینم قبول دارم که خیلی از مردا وقتی یه خانم ابراز علاقه میکنه جو گیر میشن ولی از نظر من یه آدم نرمال یا بهتر بگم یه مرد نرمال با ابراز علاقه خانم منطقی برخورد میکنه نه اینکه جو گیر بشه یا خودشو بگیره و ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه شما یه سری اختلالای هورمونی رو‌کردی سر تیتر زندگیت دختر اینجوریه پسر اینجوری راه انسانیت یکیه ف ...

دقیقا حرفیه که همیشه میزنم...

خیلی خانم ها دنبال برابری هستن، ولی خنده دار هست که هنوز خودشون معیار خاصی از رفتار و شخصیت رو برای همه ی پسرها یکی میکنن!!!!

شخصی که بالغ باشه هر انسانیو طبق خودش و رفتارش میسنجه

شما نوشتید الان مینویسن میمیرن براش ولی یخ رفتار میکننن!!!که اشتباه هست اول اینکه ما پسرا هر کدوممون ...

من حوصله ندارم بحث کنم اوکی😐

شما ک اینجوری نیستی خب چرا به خودت میگیری....

کسی اینجوری باشه خودش میدونه چی نوشتم و کیو میگم

ضمنا گرم گرفتن و خوش و بش کردن با دخترای دیگه و درنهایت ازدواج با ادم دیگه نمیدونم چرا بنظرتون نشون دهنده پختگیه!

عاشق گربه ها🥺❤️
من حوصله ندارم بحث کنم اوکی😐شما ک اینجوری نیستی خب چرا به خودت میگیری....کسی اینجوری باشه خودش میدو ...

همون بحث نکنید بهتره بنظرم حرفاتون پخته نیست منم حرفی ندارم

ولکن‌همه‌جا چرا‌ بحثه تبادل نظر اینجا اعصابتو خراب نکن

اهصابم خراب میشه چون حرفی ک من زدمو میگیرن ول نمیکنن هی پخته پخته میکنن

بعد خودشون میگن باید با بقیه گرم گرفت حدو رعایت کرد و درنهایت با یکی دیگ ازدواج کرد

رفتارای پخته ایناس حتما😑

عاشق گربه ها🥺❤️
اهصابم خراب میشه چون حرفی ک من زدمو میگیرن ول نمیکنن هی پخته پخته میکننبعد خودشون میگن باید با بقیه ...

شکوهی که‌ تو‌سکوته رو‌به ارزونی کلام نفروش خب خوشت نیومد تایید کن الکی رد شو