2777
2789
عنوان

آقایون سایت اگر دختری بهتون بگه علاقه داره بهتون ری اکشنتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست

تاحالا برام زیاد اتفاق افتاده...

اول اینو بگم خانم هایی که اینو میگن یا مرد ستیز هستن و یا شناخت خوبی از مردا ندارن...

دوما ما اقایون هم دل داریم و احساسات و توی خیلی مسائل نسبت به بعضی شما خانم ها احساسی تر و منطقی تر هستیم،

پس مردی که سالم باشه و احساسات داشته باشه و عزت نفس داشته باشه و پخته باشه هیچ وقت دختری که بهش ابراز علاقه کرد نمیاد غرورشو بشکونه

حتی اگه خوشش هم نیاد محترمانه باهاش حرف میزنه و یا یکجوری بهش ثابت میکنه که تمایلی بهش نداره

اون پسر های بچه سال و یا نپخته هستن در کل هوا برشون میداره که ما با حداقل ها کاری نداریم...

من خودم دخترایی که بهم پیشنهاد دادن رو هیچ وقت غرورشونو نشکوندم حتی باهاشون همکلام شدم تا بهشون ثابت کنم من اونی نیستم که اونا دنبالش هستن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نمیگم پس ،سینگل میمونم 😄مشکل من اینه کساییکه بهم پیشنهاد میدن رو نمیپسندم اونایی هم که نمیدن خجالتی ...

پسرا میخوان خودشون انتخاب کننده باشن اگر میدونی سلیقشی باید تو دیدش قرار بگیری کجا می‌ره استوری بزاری ریپ بزنه اینجوری غیر مستقیم باید حالیش کنی

☕🎵🍫🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا میخوان خودشون انتخاب کننده باشن اگر میدونی سلیقشی باید تو دیدش قرار بگیری کجا می‌ره استوری بزار ...

یعنی خدانکنه از دهنت بپره یا یه کار اشتباهی بکنی بفهمه دوسش داری تموممم  دیگخ از این رو ب این رو میشه برد پیت 

الان میان میگن میمیرم براش و فلان ولی انقدر یخ برخورد میکنن ک طرف خشک میشه😂💔

من والا باهاش مثل یک دوست رفتار کردم ولی حد و حدودمو حفظ کردم و عاطفی برخورد نکردم چون تمایلی به روابط فراتر نداشتم...

بالاخره ماهم انسان هستیم حق انتخاب داریم و اگه دختریو برای عشق و ازدواج نمیخوایم بنفع خودشم هست خودمونو عاشق نشون ندیم

پسرا میخوان خودشون انتخاب کننده باشن اگر میدونی سلیقشی باید تو دیدش قرار بگیری کجا می‌ره استوری بزار ...

آره موافقم ،نه منم خودی نشون ندادم ،فقط با عمه ش دوستم ،یعنی عمش معلم زبان من هست

من فقط میتونم بخندم راجع به تاپیک چون هرچی بگیم شما خانما یه حرفی در میارید .

اخه میدونید میگن این تو اقایون هست که فقط اونا باید ابراز علاقه کنن و دید جالبی ندارن خانم بگه شما موافقید با این حرف یا مخالف

البته تو ایران میگن اینطوریه

من والا باهاش مثل یک دوست رفتار کردم ولی حد و حدودمو حفظ کردم و عاطفی برخورد نکردم چون تمایلی به روا ...

باشه...مگه من چی گفتم😐

گفتم انسان نیستن پسرا؟!

بعدشم شما خودت میگی ادعای عاشقی نداشتم و حدمو حفظ کردم منم نوشتم اونایی ک الکی میگن عاشقم و بعد محل نمیزارن....

عاشق گربه ها🥺❤️
باشه...مگه من چی گفتم😐گفتم انسان نیستن پسرا؟!بعدشم شما خودت میگی ادعای عاشقی نداشتم و حدمو حفظ کردم ...

شما نوشتید الان مینویسن میمیرن براش ولی یخ رفتار میکننن!!!

که اشتباه هست اول اینکه ما پسرا هر کدوممون شخصیت متفاوتی داریم و هرجور پسری میتونه برخورد متفاوتی داشته باشه

دوم پسری که پخته باشه گرم میگیره ولی حدشو رعایت میکنه و یخ برخورد نمیکنه

جواب این حرفتونو دادم